hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 13 Aralık 2023 #1 Tüm oyunlarım Steam'de fakat Steam'de indirime girse bile maksimum 600TL olacak. Sizce Epic Games'den oyun alınır mı, ne gibi sıkıntılar çıkar?
Tüm oyunlarım Steam'de fakat Steam'de indirime girse bile maksimum 600TL olacak. Sizce Epic Games'den oyun alınır mı, ne gibi sıkıntılar çıkar?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #2 Alıp oynadım. Bir sorun çıkmadı.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 hellomister dedi: Tüm oyunlarım Steam'de fakat Steam'de indirime girse bile maksimum 600TL olacak. Sizce Epic Games'den oyun alınır mı, ne gibi sıkıntılar çıkar? Genişletmek için tıkla... Fifa seviyorsan alınır hocam 400 liraya inmişken oyunu severek oynayacaksan kaçırma derim.
hellomister dedi: Tüm oyunlarım Steam'de fakat Steam'de indirime girse bile maksimum 600TL olacak. Sizce Epic Games'den oyun alınır mı, ne gibi sıkıntılar çıkar? Genişletmek için tıkla... Fifa seviyorsan alınır hocam 400 liraya inmişken oyunu severek oynayacaksan kaçırma derim.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Aralık 2023 #4 Sorun çıkmaz, Epic öcü değil. Bu fiyata da bulamazsın bir daha.
Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 449 Çözümler 1 13 Aralık 2023 #5 Keremmss dedi: Sorun çıkmaz, Epic öcü değil. Bu fiyata da bulamazsın bir daha. Genişletmek için tıkla... Hocam peki FC 24 yerine hikayeli oyun alalımmı ben çok kararsız kaldım.
Keremmss dedi: Sorun çıkmaz, Epic öcü değil. Bu fiyata da bulamazsın bir daha. Genişletmek için tıkla... Hocam peki FC 24 yerine hikayeli oyun alalımmı ben çok kararsız kaldım.
Asayiş Ben Kemal Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 210 13 Aralık 2023 #6 Epic niye sevilmiyor? Alınır.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 13 Aralık 2023 #7 Semih_D dedi: Hocam peki FC 24 yerine hikayeli oyun alalımmı ben çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... RDR2 veya GoW alınır.
Semih_D dedi: Hocam peki FC 24 yerine hikayeli oyun alalımmı ben çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... RDR2 veya GoW alınır.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Aralık 2023 #8 Semih_D dedi: Hocam peki FC 24 yerine hikayeli oyun alalımmı ben çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hangisini düşünüyorsun hocam? FIFA futbol konusunda rakipsiz ama senin sorun oyuna göre değişir. RDR2+ Metro serisi önerimdir.
Semih_D dedi: Hocam peki FC 24 yerine hikayeli oyun alalımmı ben çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hangisini düşünüyorsun hocam? FIFA futbol konusunda rakipsiz ama senin sorun oyuna göre değişir. RDR2+ Metro serisi önerimdir.
Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 449 Çözümler 1 13 Aralık 2023 #9 hellomister dedi: RDR2 veya GoW alınır. Genişletmek için tıkla... RDR2 var bende. Ben GoW veya TLOU düşünüyorum ama hala kararsızım.
hellomister dedi: RDR2 veya GoW alınır. Genişletmek için tıkla... RDR2 var bende. Ben GoW veya TLOU düşünüyorum ama hala kararsızım.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Aralık 2023 #10 Semih_D dedi: RDR2 var bende. Ben GoW veya TLOU düşünüyorum ama hala kararsızım. Genişletmek için tıkla... Bence FIFA cek, TLOU optimizasyon ozurlusu bir oyun, GOW’u ben pek sevmiyorum ancak şahsi fikrim. Siz bilirsiniz.
Semih_D dedi: RDR2 var bende. Ben GoW veya TLOU düşünüyorum ama hala kararsızım. Genişletmek için tıkla... Bence FIFA cek, TLOU optimizasyon ozurlusu bir oyun, GOW’u ben pek sevmiyorum ancak şahsi fikrim. Siz bilirsiniz.