E Ersenyllmz Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 15 Mayıs 2020 #1 Epic Games'te gezinirken Rainbow'u gördüm standart pakette indirim vardı ve 23 TL'ye düşmüştü sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Epic Games'te gezinirken Rainbow'u gördüm standart pakette indirim vardı ve 23 TL'ye düşmüştü sizce alınır mı?
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #2 Ersenyllmz dedi: Epic Games'te gezinirken Rainbow'u gördüm standart pakette indirim vardı ve 23 TL'ye düşmüştü sizce alınır mı? Tabiki alınır. Genişletmek için tıkla...
Ersenyllmz dedi: Epic Games'te gezinirken Rainbow'u gördüm standart pakette indirim vardı ve 23 TL'ye düşmüştü sizce alınır mı? Tabiki alınır. Genişletmek için tıkla...
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #3 Alınır.
dakmuzikk Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 123 15 Mayıs 2020 #4 standart edition ı almamanızı tavsiye ederim en az deluxe edition alın derim yoksa operatör açmak işkenceye dönüşür sizin için zaten o da indirimde Rainbow Six Siege Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Rainbow Six Siege Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com
standart edition ı almamanızı tavsiye ederim en az deluxe edition alın derim yoksa operatör açmak işkenceye dönüşür sizin için zaten o da indirimde Rainbow Six Siege Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Rainbow Six Siege Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com
E Ersenyllmz Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 15 Mayıs 2020 #5 Delux de nasıldır operatör açmak Birde epic games ten almak la steam den almak arasında fark varmıdır?
Delux de nasıldır operatör açmak Birde epic games ten almak la steam den almak arasında fark varmıdır?
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #6 Ersenyllmz dedi: Delux de nasıldır operatör açmak. Bir de Epic Games'ten almak la Steam'den almak arasında fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir fark yok.
Ersenyllmz dedi: Delux de nasıldır operatör açmak. Bir de Epic Games'ten almak la Steam'den almak arasında fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir fark yok.
dakmuzikk Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 123 16 Mayıs 2020 #7 Ersenyllmz dedi: Delux de nasıldır operatör açmak Birde epic games ten almak la steam den almak arasında fark varmıdır? Genişletmek için tıkla... deluxe editionda operatör açmak aynı ama 1. ve 2. yıl operatörlerine oyuna başladığınızda sahip olursunuz.
Ersenyllmz dedi: Delux de nasıldır operatör açmak Birde epic games ten almak la steam den almak arasında fark varmıdır? Genişletmek için tıkla... deluxe editionda operatör açmak aynı ama 1. ve 2. yıl operatörlerine oyuna başladığınızda sahip olursunuz.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 16 Mayıs 2020 #8 Bu sorumu dostum. Tabii ki alınır.
E Ersenyllmz Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 16 Mayıs 2020 #9 Tam sizin açtığınız bir konuyu okurken yazdınız.
A ardana Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 247 16 Mayıs 2020 #10 R6 almanı önermem bitti oyun. Arkadaşın varsa belki. Ayrıca katılmıyorum deluxe alıp 20 lira bile olsa ubisofta fazla para vermene gerek yok. Yüksek seviye oyunlarda zaten DLC olmayan operatörler kullanılıyor.
R6 almanı önermem bitti oyun. Arkadaşın varsa belki. Ayrıca katılmıyorum deluxe alıp 20 lira bile olsa ubisofta fazla para vermene gerek yok. Yüksek seviye oyunlarda zaten DLC olmayan operatörler kullanılıyor.