Çözüldü Epic Games'e bağlanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, dün herhangi bir sıkıntı yoktu. Herhangi bir şey yüklemedim, Update yapmadım. Bugün uygulamadan açmaya çalıştığımda "Epic Games ağına bağlanılamıyor. Bağlantını kontrol et ve yeniden dene ya da "çevrimdışı modda" devam et" yazdı. Tarayıcıdan sitesine giremiyorum. Sorun PC'de mi diye telefondan da denedim. Telefondan da siteye giremiyor. Büyük ihtimalle sorun internette. Ne yapabilirim? ISS Kablonet. Opera VPN ile girebildim.

Çözüm
Merhaba, dün herhangi bir sıkıntı yoktu. Herhangi bir şey yüklemedim, Update yapmadım. Bugün uygulamadan açmaya çalıştığımda "Epic Games ağına bağlanılamıyor. Bağlantını kontrol et ve yeniden dene ya da "çevrimdışı modda" devam et" yazdı. Tarayıcıdan sitesine giremiyorum. Sorun PC'de mi diye telefondan da denedim. Telefondan da siteye giremiyor. Büyük ihtimalle sorun internette. Ne yapabilirim? ISS Kablonet. Opera VPN ile girebildim.
Modemi resetle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Modemi resetle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam modem kurulumuyla uğraşmak istemiyorum. Daha kolay bir yöntem çıkmazsa en son düşünüyorum onu.
Şu an fark ettim ki Steam'e de girmiyor.
Aile güvenliği koyulmuş, ondan giremiyorum. Konu kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00