iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 İnternet olmasına rağmen Epic Games çevrimdışı moda yönlendiriyor. Ne yapmalıyım?
O Ortopedist Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 aynı sorun bende de mevcut sitesine de girilmiyor. güvenli internet kapalı hakeza steam açılıyor. önerisi olan varsa çok müteşekkir olurum
aynı sorun bende de mevcut sitesine de girilmiyor. güvenli internet kapalı hakeza steam açılıyor. önerisi olan varsa çok müteşekkir olurum
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 8 Ağustos 2023 #3 Windows defender yada açık olan AV yi pasif moda alıp tekrar deneyin.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Aras the Great dedi: Windows defender yada açık olan AV yi pasif moda alıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak hala aynı şekilde çevrimdışı moda yönlendiriyor.
Aras the Great dedi: Windows defender yada açık olan AV yi pasif moda alıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak hala aynı şekilde çevrimdışı moda yönlendiriyor.
zınkbabake Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2023 #5 iBatuJR dedi: Denedim ancak hala aynı şekilde çevrimdışı moda yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Galiba herkeste olan bir sorun bende bağlanamıyorum bu siteden bakabilirsiniz duruma
iBatuJR dedi: Denedim ancak hala aynı şekilde çevrimdışı moda yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Galiba herkeste olan bir sorun bende bağlanamıyorum bu siteden bakabilirsiniz duruma
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.962 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 Arama çubuğundan grafik ayarlarına girin. Daha sonra göz at kısmından Epic Games'i ekleyin. Sonra seçenekler kısmından yüksek performansı seçin ve Epic Games'i yönetici olarak çalıştırın. Bende işe yaradı umarım sizde de yarar. En son tekrar Görev Yöneticisi olarak çalıştırdım ve düzeldi.
Arama çubuğundan grafik ayarlarına girin. Daha sonra göz at kısmından Epic Games'i ekleyin. Sonra seçenekler kısmından yüksek performansı seçin ve Epic Games'i yönetici olarak çalıştırın. Bende işe yaradı umarım sizde de yarar. En son tekrar Görev Yöneticisi olarak çalıştırdım ve düzeldi.