Balladjumbo Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Selamlar bende RDR2 Epic'te var Rockstar hesabıma da bağlı, şimdi RDR2 Steam'e almayı düşünüyorum, Rockstar hesabıma bağlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Selamlar bende RDR2 Epic'te var Rockstar hesabıma da bağlı, şimdi RDR2 Steam'e almayı düşünüyorum, Rockstar hesabıma bağlayabilir miyim?
Çözüm Wanhedaa 23 Aralık 2024 Balladjumbo dedi: Peki başarımlarım falan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Rockstar games sana iki seçenek sunuyor ya. Bulutamı kaydedeyim yoksa yerel dosyaya mı diye bulutu seçtiysen istediğin yerden oyna savelerin gitmez.
Balladjumbo dedi: Peki başarımlarım falan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Rockstar games sana iki seçenek sunuyor ya. Bulutamı kaydedeyim yoksa yerel dosyaya mı diye bulutu seçtiysen istediğin yerden oyna savelerin gitmez.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 23 Aralık 2024 #2 Baglarsın, oyun inince rocksar hesabına girmeni isteyecek zaten. Artı 0 Eksi
Kaplus Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-13100F / Asus Dual 4060 OC WHITE / ASUS PRIME H610M-K D4 / XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (2*8) / Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Balladjumbo dedi: Selamlar bende RDR2 Epic'te var Rockstar hesabıma da bağlı, şimdi RDR2 Steam'e almayı düşünüyorum, Rockstar hesabıma bağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Baglarsin zaten hepsi araci gibi. Artı 0 Eksi
Balladjumbo dedi: Selamlar bende RDR2 Epic'te var Rockstar hesabıma da bağlı, şimdi RDR2 Steam'e almayı düşünüyorum, Rockstar hesabıma bağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Baglarsin zaten hepsi araci gibi.
KS KS Balladjumbo Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #4 Peki başarımlarım falan gelir mi? Artı 0 Eksi
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 23 Aralık 2024 #5 Balladjumbo dedi: Peki başarımlarım falan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Başarımlar mantıken bir başarım elde ettiğinizde diğerleriyle birlikte gelmesi gerekiyor ama tam emin değilim bu cevaba. Artı 0 Eksi
Balladjumbo dedi: Peki başarımlarım falan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Başarımlar mantıken bir başarım elde ettiğinizde diğerleriyle birlikte gelmesi gerekiyor ama tam emin değilim bu cevaba.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 23 Aralık 2024 #6 Balladjumbo dedi: Peki başarımlarım falan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Rockstar games sana iki seçenek sunuyor ya. Bulutamı kaydedeyim yoksa yerel dosyaya mı diye bulutu seçtiysen istediğin yerden oyna savelerin gitmez. Artı 0 Eksi Çözüm
Balladjumbo dedi: Peki başarımlarım falan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Rockstar games sana iki seçenek sunuyor ya. Bulutamı kaydedeyim yoksa yerel dosyaya mı diye bulutu seçtiysen istediğin yerden oyna savelerin gitmez.