Epic Games Epic Games'e girerken ""sorry the external authentication type" hatası

ScrusH

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Nvidia Gigabyte Eagle RTX3060
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
Anakart: A520M K V2
Ram: Apazer NOX 8gb 3600mhz 2X
SSD: Apacer 512 GB M.2 SSD
Kasa: X-BASE Temper Camlı 600W 80Plus Bronze ARGB Fan
Epic Games hesabıma Google üzerinden girmeye çalışıyorum ama bu yazı ile karşılaşıyorum "sorry the external authentication type 'google_id_token' cant be used for login for account" ne anlama geliyor? Bilen varsa yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-11-22-21-54-37_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 338
Son düzenleyen: Moderatör:
Denemedim daha işim vardıda

"Şifremi Değiştir" butonuna tıklayın ve mail olarak giriş yapmak istediğiniz Google hesabının mail adresini girin. Daha sonra Gmail'e giriş yaparak gelen bağlantıya tıklayın ve bir şifre belirleyin. Şifre belirledikten sonra Epic Games Launcher üzerinden Epic Games ile giriş yapmayı seçerek Gmail adresinizi ve belirlediğiniz şifreyi yazın. Bu aşamadan sonra hesabınıza sürekli bu şekilde manuel girmeniz gerekecek ama en azından girebileceksiniz. Sanırım otomatik bağlanma konusunda sorunlar var, düzeltilecektir ama bekleyemem derseniz bu şekilde hesabınıza direkt giriş yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…