Dostum ben şu an itibarıyla Epic Games hesabımdaki mail adresini değiştirdim. Eğer ki hala hesabını alamadıysan izlemen gereken yolu anlatmak istiyorum. Şu link üzerinden
https://www.epicgames.com/help/tr/wizards/w1 form yolla ve sonra sana mail atmalarını bekle. Eğer ilk seferde ikna edemezsen tekrar mesaj at ve durumu çok daha detaylı bir şekilde anlat. Ayrıca e postana ulaşamadığına dair görseller, satın aldığın oyunu etkinleştirdiğin diğer platformlar varsa örneğin; Uplay, Origin vb gibi oralara girerek CD key in görselini yolla, banka kartının son dört hanesini, hangi ülkeden şehirden satın aldığını, değiştirdiysen takmadığını, Epic'den aldığın oyunların tarihlerini yine aldığına dair satın alma geçmişinden görseller yolla. Zaten olayı güzel bir biçimde görsellerle kanıtlayarak açıklarsan destek ekibi sana üstteki soruları yöneltiyor ve sende cevap veriyorsun. Ben bu şekilde sorunumu dakikalar içinde hallettim, eğer başka bir sorun olursa veya anlamadığın bir yer söylersin anlatırım.