C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #1 Epic Games üzerinden dün Bannerlord oyununu satın aldım. Fakat Steam üzerindeki gibi atölye benzeri bir şey bulamadım. Nasıl mod yükleyebilirim, bilen var mı?
Epic Games üzerinden dün Bannerlord oyununu satın aldım. Fakat Steam üzerindeki gibi atölye benzeri bir şey bulamadım. Nasıl mod yükleyebilirim, bilen var mı?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #2 Epic bu konuda çalışmalar yapıyor ancak henüz destek yok maalesef. Yani en azından Epic Games uygulaması üzerinde desteklenmiyor.
Epic bu konuda çalışmalar yapıyor ancak henüz destek yok maalesef. Yani en azından Epic Games uygulaması üzerinde desteklenmiyor.
C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #3 Steam atölyesinden indirip yapamaz mıyım peki?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #4 crimlex dedi: Steam atölyesinden indirip yapamaz mıyım peki? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şansımız yok.
crimlex dedi: Steam atölyesinden indirip yapamaz mıyım peki? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şansımız yok.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 20 Haziran 2020 #5 Modları manuel olarak kurmayı deneyebilirsiniz.
C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #6 nih dedi: Modları manuel olarak kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ? Ve nereden indireceğim. Yukarıda benim kastettiğim şey de oydu.
nih dedi: Modları manuel olarak kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ? Ve nereden indireceğim. Yukarıda benim kastettiğim şey de oydu.
I istux Femtopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4 20 Haziran 2020 #7 Bu soruyu bende merak ediyorum acaba steamdan modu yükleyip epic gamesteki warbanda kurabiliyor muyuz ?
Bu soruyu bende merak ediyorum acaba steamdan modu yükleyip epic gamesteki warbanda kurabiliyor muyuz ?