H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Merhaba, Epic Games hesabım Facebook ile bağlantılı ve Facebook ile giriş yapıyorum. Facebook ile Epic Games hesabımın bağlantısını kaldırmak istiyorum. Facebook bağlantısını kaldırınca hesaba yeni bağlantı ya da e-posta ile giriş yapabilirim miyim?
Merhaba, Epic Games hesabım Facebook ile bağlantılı ve Facebook ile giriş yapıyorum. Facebook ile Epic Games hesabımın bağlantısını kaldırmak istiyorum. Facebook bağlantısını kaldırınca hesaba yeni bağlantı ya da e-posta ile giriş yapabilirim miyim?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 21 Aralık 2023 #2 Epic Games www.epicgames.com Buradan şifrenizi belirledikten sonra bağlantınızı kesebilirsiniz. Not: giriş yapma kısmında hesabınızı oluştururken belirlediğiniz e-postayı yazacaksınız. Hesap e-postasını değiştirmek için: Epic Games www.epicgames.com Bağlantıyıda buradan kaldırın. Son düzenleme: 21 Aralık 2023
Epic Games www.epicgames.com Buradan şifrenizi belirledikten sonra bağlantınızı kesebilirsiniz. Not: giriş yapma kısmında hesabınızı oluştururken belirlediğiniz e-postayı yazacaksınız. Hesap e-postasını değiştirmek için: Epic Games www.epicgames.com Bağlantıyıda buradan kaldırın.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #3 519928 dedi: Epic Games www.epicgames.com Buradan şifrenizi belirledikten sonra bağlantınızı kesebilirsiniz. Not: Giriş yapma kısmında hesabınızı oluştururken belirlediğiniz e-postayı yazacaksınız. Hesap e-postasını değiştirmek için: Epic Games www.epicgames.com Bağlantıyı da buradan kaldırın. Genişletmek için tıkla... Şifreyi belirlemek için şifremi unuttum mu diyeyim?
519928 dedi: Epic Games www.epicgames.com Buradan şifrenizi belirledikten sonra bağlantınızı kesebilirsiniz. Not: Giriş yapma kısmında hesabınızı oluştururken belirlediğiniz e-postayı yazacaksınız. Hesap e-postasını değiştirmek için: Epic Games www.epicgames.com Bağlantıyı da buradan kaldırın. Genişletmek için tıkla... Şifreyi belirlemek için şifremi unuttum mu diyeyim?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 21 Aralık 2023 #4 H2onyaa dedi: Şifreyi belirlemek için şifremi unuttum mu diyeyim? Genişletmek için tıkla... Daha önce şifre belirlememişseniz 'Yeni şifre girin' olması lazım.
H2onyaa dedi: Şifreyi belirlemek için şifremi unuttum mu diyeyim? Genişletmek için tıkla... Daha önce şifre belirlememişseniz 'Yeni şifre girin' olması lazım.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #5 519928 dedi: Daha önce şifre belirlememişseniz 'yeni şifre girin' olması lazım. Genişletmek için tıkla... Belirlemişim büyük ihtimal çıkmıyor çünkü.
519928 dedi: Daha önce şifre belirlememişseniz 'yeni şifre girin' olması lazım. Genişletmek için tıkla... Belirlemişim büyük ihtimal çıkmıyor çünkü.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 21 Aralık 2023 #6 H2onyaa dedi: Belirlemişim büyük ihtimal çıkmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... O halde ne olur ne olmaz önce 'şifre unuttum' ile şifrenizi değiştirin. Değiştirdikten sonra rahatça bağlantıyı kaldırabilirsiniz.
H2onyaa dedi: Belirlemişim büyük ihtimal çıkmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... O halde ne olur ne olmaz önce 'şifre unuttum' ile şifrenizi değiştirin. Değiştirdikten sonra rahatça bağlantıyı kaldırabilirsiniz.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #7 Şimdi hesaba girebildim. Bağlantılardan kaldıracağım değil mi?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 21 Aralık 2023 #8 H2onyaa dedi: Şimdi hesaba girebildim. Bağlantılardan kaldıracağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
H2onyaa dedi: Şimdi hesaba girebildim. Bağlantılardan kaldıracağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #9 519928 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sağ olun oldu teşekkürler. Bir sorum daha var telefon numarasını nasıl değiştirebilirim?
519928 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sağ olun oldu teşekkürler. Bir sorum daha var telefon numarasını nasıl değiştirebilirim?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 21 Aralık 2023 #10 H2onyaa dedi: Sağ olun oldu teşekkürler. Bir sorum daha var telefon numarasını nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... SMS ile olan iki adımlı doğrulamayı kaldırıp, tekrar ekleme yaparken farklı numara girebilirsiniz sanırım.
H2onyaa dedi: Sağ olun oldu teşekkürler. Bir sorum daha var telefon numarasını nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... SMS ile olan iki adımlı doğrulamayı kaldırıp, tekrar ekleme yaparken farklı numara girebilirsiniz sanırım.