Yunus Emre şahbaz Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 18 15 Eylül 2022 #1 Herkese selam. GeForce NOW hesabıma Epic Games hesabımı bağlayarak Epic'teki oyunları oynamak istiyorum. Bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2022
Herkese selam. GeForce NOW hesabıma Epic Games hesabımı bağlayarak Epic'teki oyunları oynamak istiyorum. Bu mümkün mü?
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #2 Mümkün.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.587 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 Bütün oyunlar desteklenmiyor.
Yunus Emre şahbaz Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 18 15 Eylül 2022 #4 Fatih737 dedi: Mümkün. Genişletmek için tıkla... Android üzerinden bağlıyorum ancak uygulamada oyunlar çıkmıyor. Oyunlarımın arasında desteklenenler var. Acaba pc üzerinden mi bağlamam gerekiyor.
Fatih737 dedi: Mümkün. Genişletmek için tıkla... Android üzerinden bağlıyorum ancak uygulamada oyunlar çıkmıyor. Oyunlarımın arasında desteklenenler var. Acaba pc üzerinden mi bağlamam gerekiyor.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #5 Yunus Emre şahbaz dedi: Android üzerinden bağlıyorum ancak uygulamada oyunlar çıkmıyor. Oyunlarımın arasında desteklenenler var. Acaba pc üzerinden mi bağlamam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games'i bağlamak sadece Fortnite'a giriş yapmaya yarıyor. Oyunları aktarmıyor.
Yunus Emre şahbaz dedi: Android üzerinden bağlıyorum ancak uygulamada oyunlar çıkmıyor. Oyunlarımın arasında desteklenenler var. Acaba pc üzerinden mi bağlamam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games'i bağlamak sadece Fortnite'a giriş yapmaya yarıyor. Oyunları aktarmıyor.
Yunus Emre şahbaz Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 18 15 Eylül 2022 #6 Nemai dedi: Epic Games'i bağlamak sadece Fortnite'a giriş yapmaya yarıyor. Oyunları aktarmıyor. Genişletmek için tıkla... Gameplus üzerinden kontrol ettiğimde oyunların yanında parantez içinde Epic Games yazıyor. Bu yazı oynanabilir olduğunu gösterir diye düşünüyorum. Sorunu çözüldü. Uygulama üzerinden oyunu aratıp giriş icin epic gamesi secmem yeterli oldu. Son düzenleme: 15 Eylül 2022
Nemai dedi: Epic Games'i bağlamak sadece Fortnite'a giriş yapmaya yarıyor. Oyunları aktarmıyor. Genişletmek için tıkla... Gameplus üzerinden kontrol ettiğimde oyunların yanında parantez içinde Epic Games yazıyor. Bu yazı oynanabilir olduğunu gösterir diye düşünüyorum. Sorunu çözüldü. Uygulama üzerinden oyunu aratıp giriş icin epic gamesi secmem yeterli oldu.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #7 Yunus Emre şahbaz dedi: Gameplus üzerinden kontrol ettiğimde oyunların yanında parantez içinde Epic Games yazıyor. Bu yazı oynanabilir olduğunu gösterir diye düşünüyorum. Sorunu çözüldü. Uygulama üzerinden oyunu aratıp giriş icin epic gamesi secmem yeterli oldu. Genişletmek için tıkla... Oyunları aktarmıyor dedim işte. Kendiniz araştırmanız gerekiyor.
Yunus Emre şahbaz dedi: Gameplus üzerinden kontrol ettiğimde oyunların yanında parantez içinde Epic Games yazıyor. Bu yazı oynanabilir olduğunu gösterir diye düşünüyorum. Sorunu çözüldü. Uygulama üzerinden oyunu aratıp giriş icin epic gamesi secmem yeterli oldu. Genişletmek için tıkla... Oyunları aktarmıyor dedim işte. Kendiniz araştırmanız gerekiyor.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 15 Eylül 2022 #8 Yunus Emre şahbaz dedi: Gameplus üzerinden kontrol ettiğimde oyunların yanında parantez içinde Epic Games yazıyor. Bu yazı oynanabilir olduğunu gösterir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Games'teki oyunlarınız oyunlar sekmesinde gözükmez. Oyunun adını yazıp Epic Games secenegine tıklayıp oyuna girin. (Sorunun cözüldügünü görmemisim)
Yunus Emre şahbaz dedi: Gameplus üzerinden kontrol ettiğimde oyunların yanında parantez içinde Epic Games yazıyor. Bu yazı oynanabilir olduğunu gösterir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Games'teki oyunlarınız oyunlar sekmesinde gözükmez. Oyunun adını yazıp Epic Games secenegine tıklayıp oyuna girin. (Sorunun cözüldügünü görmemisim)