RealByNexx Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Epic Games'ten GTA 5 indirdim. Sonra Epic Games'i sil yükle yaptım. Epic Games'te GTA 5 yok gözüküyor fakat dosyalarımda duruyor ne yapabilirim? GTA 5'i silip yüklemeli miyim?
Epic Games'ten GTA 5 indirdim. Sonra Epic Games'i sil yükle yaptım. Epic Games'te GTA 5 yok gözüküyor fakat dosyalarımda duruyor ne yapabilirim? GTA 5'i silip yüklemeli miyim?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Ocak 2021 #2 GTA 5'in indirmesini tekrar başlatın dosyaların olduğu yere, muhtemelen dosyaları bulur. Artı 0 Eksi
Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 8 Ocak 2021 #3 Epic Games Başlatıcısı daha önce yüklenen oyunları tespit edebilir mi? - Epic Games Store Desteği Bilgisayarına bir oyun yükledikten sonra Epic Games Başlatıcısı'nı kaldırdıysan veya Windows'u yeniden yüklediysen, Epic Games Başlatıcısı o www.epicgames.com Artı 0 Eksi
Epic Games Başlatıcısı daha önce yüklenen oyunları tespit edebilir mi? - Epic Games Store Desteği Bilgisayarına bir oyun yükledikten sonra Epic Games Başlatıcısı'nı kaldırdıysan veya Windows'u yeniden yüklediysen, Epic Games Başlatıcısı o www.epicgames.com