Açıkçası hocam Epic Games'in arayüzü Steam'e göre daha derli toplu geliyor bana göre. Fakat Steam topluluk ve sosyallik açısından çok önemli şeyler katıyor. Ayriyetten Epic Games'in piyasa değeri, Steam'den daha fazla ilginçtir ama böyle
Herhangi bir kitlesi yok. Kitlesinin %90'ı bedava oyun ve Fortnite için kullanıyor. Fortnite'ı Steam'e entegre bir şekilde aktar. Arada sırada oyun ver. Epic Games'in kitlesi kalmaz. Özellikle mod kurulan oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor. Workshop'da yok.
Hocam bu olay tamamen bütçe meselesi. Mesela benim hiç para derdim olmadı çok şükür. O yüzden gerek ekstra özellikleri, gerekse daha düzgün bir client olduğu için bütün oyunları Steam üzerinden alıyorum ama bütçesi az olan arkadaşlar Epic'in kuponları gibi özelliklerden faydalanmaya çalışıyor.
Sürü psikolojisiyle alakası yok ki, ben de Epic Games kullanıyorum ama bu kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor Türkiye şartlarında Epic Games nimet sayılır.
Hocam Epic'i yeriyorsunuz ama Steam'in 3 katı değerinde ve daha eski bir oyun sitesi. Yani bunu da hesaba katın. Ayrıca abartıldığı kadar da kötü değil.
Hocam kötü dediğiniz oyunlar var tamam ama hiç kimsenin vermeyeceği çok büyüm yapımları ücretsiz verdi. Yani adamlar hep iyi oyun verirse bir süre sonra da batar