3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 21 Aralık 2020 #81 SalihCinar dedi: Bu indirimler 31 Aralık 2020'de bitiyor. 1 Ocak 2021'de 'bomba' bir oyun verecektir. Genişletmek için tıkla... Umarım dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum :/
SalihCinar dedi: Bu indirimler 31 Aralık 2020'de bitiyor. 1 Ocak 2021'de 'bomba' bir oyun verecektir. Genişletmek için tıkla... Umarım dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum :/
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2020 #82 Gwynbleidd 00 dedi: Sırf biz mi alıyoruz hocam tüm global saldırıyor oyuna şu an. Defense Grid 1 çok da bir şey kaçırmadınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Gwynbleidd 00 dedi: Sırf biz mi alıyoruz hocam tüm global saldırıyor oyuna şu an. Defense Grid 1 çok da bir şey kaçırmadınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
A Ajanx10 Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #83 muleka40 dedi: Evet. Belli oldu yine. Liste doğru galiba arkadaşlar. Metro verecek mi bakalım. Not: Gaz maskesi ve turuncu tema. Metro. Genişletmek için tıkla... oyun türkćemi
muleka40 dedi: Evet. Belli oldu yine. Liste doğru galiba arkadaşlar. Metro verecek mi bakalım. Not: Gaz maskesi ve turuncu tema. Metro. Genişletmek için tıkla... oyun türkćemi
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #84 Geronix dedi: Bu kadarını Epic Games bile beklemiyordu bence. Bana GTA 5'in bedava verildiği günleri hatırlattı... Genişletmek için tıkla... Alien iyi bir oyun türü sevenler için ise başyapıt. Ama kesin yarında bu ya da bundan daha fazla bir yoğunluk göreceğiz.
Geronix dedi: Bu kadarını Epic Games bile beklemiyordu bence. Bana GTA 5'in bedava verildiği günleri hatırlattı... Genişletmek için tıkla... Alien iyi bir oyun türü sevenler için ise başyapıt. Ama kesin yarında bu ya da bundan daha fazla bir yoğunluk göreceğiz.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 21 Aralık 2020 #85 Ajanx10 dedi: oyun türkćemi Genişletmek için tıkla... Hayır ama çok yaması var.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #86 SalihCinar dedi: Bu indirimler 31 Aralık 2020'de bitiyor. 1 Ocak 2021'de 'bomba' bir oyun verecektir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Her ümitlenildiğinde sonu hüsran bitiyor zaten. O yüzden beklentiye girmeyin artık.
SalihCinar dedi: Bu indirimler 31 Aralık 2020'de bitiyor. 1 Ocak 2021'de 'bomba' bir oyun verecektir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Her ümitlenildiğinde sonu hüsran bitiyor zaten. O yüzden beklentiye girmeyin artık.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #87 Gwynbleidd 00 dedi: Alien iyi bir oyun türü sevenler için ise başyapıt. Ama kesin yarında bu ya da bundan daha fazla bir yoğunluk göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Ben de severim bu oyunu korku oyunu sevmesem bile. Yarın kaos olacak. Epic Games kendini hazırlıklı tutsun.
Gwynbleidd 00 dedi: Alien iyi bir oyun türü sevenler için ise başyapıt. Ama kesin yarında bu ya da bundan daha fazla bir yoğunluk göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Ben de severim bu oyunu korku oyunu sevmesem bile. Yarın kaos olacak. Epic Games kendini hazırlıklı tutsun.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #88 Geronix dedi: Ben de severim bu oyunu korku oyunu sevmesem bile. Yarın kaos olacak. Epic Games kendini hazırlıklı tutsun. Genişletmek için tıkla... Metro'yu daha önce kaçırmıştım bu seferde site 1 gün çöker alamazsam çok pis küfür ederim
Geronix dedi: Ben de severim bu oyunu korku oyunu sevmesem bile. Yarın kaos olacak. Epic Games kendini hazırlıklı tutsun. Genişletmek için tıkla... Metro'yu daha önce kaçırmıştım bu seferde site 1 gün çöker alamazsam çok pis küfür ederim
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 21 Aralık 2020 #89 Alien: Isolation almayı düşünüyordum, iyi oldu. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et [/ISPOILER]
Alien: Isolation almayı düşünüyordum, iyi oldu. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et [/ISPOILER]
B Berancelik Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #90 muleka40 dedi: Evet. Belli oldu yine. Liste doğru galiba arkadaşlar. Metro verecek mi bakalım. Not: Gaz maskesi ve turuncu tema. Metro. Genişletmek için tıkla... Belki de Borderlands tema kırmızı bu arada.
muleka40 dedi: Evet. Belli oldu yine. Liste doğru galiba arkadaşlar. Metro verecek mi bakalım. Not: Gaz maskesi ve turuncu tema. Metro. Genişletmek için tıkla... Belki de Borderlands tema kırmızı bu arada.