Epic Games'in bir sonraki gizemli oyunu A.C Valhalla olabilir mi?

M&B den bir oyun verebilirler belki.

Evet Odyssey'de bana da aynı olmuştu ve bilgisayarında toplam 120 GB'lık yer kaplayacak. Bu arada Valhalla değil bir an gaza geldim Valhalla olsaydı balta da olurdu.
Ubisoft oyunlarını Steam üzerinden indirince de böyle Epic Games gibi problem yaratıyor mu? Odyssey'i Steam'den alıp indirmiştim 1-2 ay önce fakat anımsamıyorum indirmeye dair hiçbir şey.

Evet Odyssey'de bana da aynı olmuştu ve bilgisayarında toplam 120 GB'lık yer kaplayacak. Bu arada Valhalla değil bir an gaza geldim Valhalla olsaydı balta da olurdu.
Hocam sormayı unuttum. Epic indirmesini silsem sıkıntı olur mu? Bilgisayarda sadece 500gb lık ssd var, fazla yerim yok yani

Hocam sormayı unuttum. Epic indirmesini silsem sıkıntı olur mu? Bilgisayarda sadece 500GB'lık SSD var, fazla yerim yok yani

Ben indirdikten sonra Epic'teki dosyasını silmiştim bir sıkıntı yaşamamıştım onu Uplay'e aktarıp sonra silip tekrar Uplay'den indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…