Suzerain_player Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Epic Games hacklenmiş ama ben hep Google'dan giriş yaparak giriyordum. Bir sorun olur mu, ne yapabilirim?
Epic Games hacklenmiş ama ben hep Google'dan giriş yaparak giriyordum. Bir sorun olur mu, ne yapabilirim?
DepresifTanrı Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 582 Çözümler 4 28 Şubat 2024 #2 Burada endişe ettiğin hesap Google hesabın ise iki aşamalı doğrulama faktörü gibi ekstra önlemler alabilirsin.
Burada endişe ettiğin hesap Google hesabın ise iki aşamalı doğrulama faktörü gibi ekstra önlemler alabilirsin.
S Snow1 Femtopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 122 28 Şubat 2024 #3 DepresifTanrı dedi: Burada endişe ettiğin hesap Google hesabın ise iki aşamalı doğrulama faktörü gibi ekstra önlemler alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Komple mail değişmesi gereksiz mi olur? Sadece şifre değişmesi ve 2 adımlı koruma koyması yeterli olur mu?
DepresifTanrı dedi: Burada endişe ettiğin hesap Google hesabın ise iki aşamalı doğrulama faktörü gibi ekstra önlemler alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Komple mail değişmesi gereksiz mi olur? Sadece şifre değişmesi ve 2 adımlı koruma koyması yeterli olur mu?
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 28 Şubat 2024 #4 Hacklendiği kesin değil. Sadece grup Epic Games'e ulaşarak verilerinizi çaldık şu kadar şu kadar para istiyoruz demişler. Epic Games kanıt v.s istediklerinde ise dönmemişler.
Hacklendiği kesin değil. Sadece grup Epic Games'e ulaşarak verilerinizi çaldık şu kadar şu kadar para istiyoruz demişler. Epic Games kanıt v.s istediklerinde ise dönmemişler.
DepresifTanrı Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 582 Çözümler 4 28 Şubat 2024 #5 Snow1 dedi: Komple mail değişmesi gereksiz mi olur? Sadece şifre değişmesi ve 2 adımlı koruma koyması yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Şifre değişimi ve iki aşamalı giriş yeterli olacaktır.
Snow1 dedi: Komple mail değişmesi gereksiz mi olur? Sadece şifre değişmesi ve 2 adımlı koruma koyması yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Şifre değişimi ve iki aşamalı giriş yeterli olacaktır.