Epic Games'in Launcher'i neden kullanışsız?

BerkCL

Hectopat
Tamam indirimli oyunlar veriyorlar iyi hoş da şu Epic Games'in Launcher'ını seven var mı? Açmaya çalışıyorum o mavi şerit 10 dakika duruyor, sayfa değiştirmeye çalışıyorum hiçbir akıcılık yok haliyle bu uygulama beni sinir hastası yaptıktan sonra indirimli oyun vermesinin ne anlamı kalıyor ki? Steam'e bakıyorum donmadan takılmadan mağazada gezebiliyorsun sırf bu yüzden bazı oyunlar Steam'de daha pahalı da olsa oradan alıyorum. Peki siz Epic Games hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence firma olarak çok iyi Fortnite en sevdiğim online oyun onun yapımcısı ama cidden optimizasyon yok launcherda. Telefonda mobil uygulaması yok. 5 Kuruş fazla olsun Steam olsun diyorum ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok çok haklısın Steam'de 1000TL'lik oyun almışımdır ama Epic'ten hiç almadım hatta Epic'ten beleş aldığım oyundan Steam'den bile aldım.

Hocam açarken insanı kanser ediyor. Çok yavaş, sürekli takılıyor ve hata veriyor. Bedava oyun verdikleri zaman ne verdiklerini merak edip launcher'ı açmaya çalışıyorum, 15 dakika geçiyor açılmıyor kafayı yiyip direkt kapatıyorum.

O sırada Steam dolar kuru güncellemesi... Artık Epic Games'in beleş oyunlarını beklemek dışında bir çaremiz yok.

Hemen hemen herkes aynı şeyleri düşünüyor. Arayüz çok kullanışsız. Hadi arayüzü geçtim kasıyor ya Launcher. Oyunlara giresim gelmiyor vallahi. Bu zamana kadar Epic Games'den sayısız oyun aldım bir tanesine girdim o da zorunlu olduğu için Rocket League. Aynı zamanda normal downloaddan daha düşük indirme hızı sağlıyor. Bu zamana kadar benim gibi tüm ücretsiz oyunları toplayıp ama girmeyen sayısız insan vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…