Epic Games'in şimdi vereceği oyun

Lütfen liste doğru olmasın ya, yılbaşında mutlaka iyi bir şey vereceklerini ümit ediyordum.

Şuana kadar hepsi doğru çıktı. Ben ümidi kestim artık. İlk sızan sahte liste çok iyiydi. O listedeki gibi olmayacağını biliyordum ama bu kadar da olacağını hiç düşünmemiştim. Daha iyi oyunlar bekliyordum ben şahsen.

Liste çöplük resmen

Bende sizin gibi düşünmüştüm. Yani Far Cry 5, Borderlands vermez ama en azından güzel bir oyun verir diye düşünüyordum bu oyunlar hayal kırıklığına uğrattı. Ama yine de belki yıl başında bu listeyi yıkıp daha güzel bir oyun verecek diye düşünüyorum. Sonuçta bu liste de bir tahmin.

Güzel oyunlar veriyor zaten. AAA olmadıkları için burun kıvırıyor herkes.

Bence Fallout verecek. Çünkü The Long Dark verirken o hediye paketinde balta vardı. Burada ki hediye paketine bakarsanız gaz maskesi var.

Kutu kırmızı ve gaz maskeli. Liste buraya kadar istikrarlı bir şekilde ilerlerken bunun bozulacağını hiç sanmıyorum. Ben almıştım zaten(yani bedava vermişti Epic Redux sürümünü) bugün boş geçeceğim ama olsun önemli olan Steam kış indirimleri.

Gençler her gün Epic Games X oyunu veriyor diye konu açmayın lütfen zaten liste herkeste var gidip oradan bakmaya aklı çalışıyor herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…