Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Epic Games'teki oyunları televizyondan oynamak istiyorum Steam'de Steam Link diye bir şey var bunun aynısı Epic Games'te de var mı?
Arkadaşlar Epic Games'teki oyunları televizyondan oynamak istiyorum Steam'de Steam Link diye bir şey var bunun aynısı Epic Games'te de var mı?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Kasım 2022 #2 Fikirsiz dedi: Arkadaşlar Epic Games'teki oyunları televizyondan oynamak istiyorum Steam'de Steam Link diye bir şey var bunun aynısı Epic Games'te de var mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games oyunlarınızı steam kütüphanesine ekleyip Link üzeriden açmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Fikirsiz dedi: Arkadaşlar Epic Games'teki oyunları televizyondan oynamak istiyorum Steam'de Steam Link diye bir şey var bunun aynısı Epic Games'te de var mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games oyunlarınızı steam kütüphanesine ekleyip Link üzeriden açmayı dener misiniz?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Kasım 2022 #3 Steam Link'e Steam dışı oyun da ekleyebiliyorsunuz. Steam kütüphanesine ekleyince açılması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #4 Tamam bir deneyim. Oluncağını zannetmiyorum. Wheetau dedi: Epic Games oyunlarınızı Steam kütüphanesine ekleyip link üzeriden açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamam bir deneyim. Oluncağını zannetmiyorum. Wheetau dedi: Epic Games oyunlarınızı Steam kütüphanesine ekleyip link üzeriden açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla...
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #5 Steam'e Epic oyunları eklenmiyor. zValiant dedi: Steam Link'e Steam dışı oyun da ekleyebiliyorsunuz. Steam kütüphanesine ekleyince açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Steam'e Epic oyunları eklenmiyor. zValiant dedi: Steam Link'e Steam dışı oyun da ekleyebiliyorsunuz. Steam kütüphanesine ekleyince açılması lazım. Genişletmek için tıkla...
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Kasım 2022 #6 Canerrt dedi: Steam'e Epic oyunları eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Artı 0 Eksi
Canerrt dedi: Steam'e Epic oyunları eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli.
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #7 zValiant dedi: Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben Rocket League ekleyememiştim o yüzden dedim. Artı 0 Eksi
zValiant dedi: Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben Rocket League ekleyememiştim o yüzden dedim.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 14 Kasım 2022 #8 zValiant dedi: Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde denemiştim fakat çalışmıyor Epic Games hata veriyordu. Artı 0 Eksi
zValiant dedi: Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde denemiştim fakat çalışmıyor Epic Games hata veriyordu.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Kasım 2022 #9 Canerrt dedi: Ben Rocket League ekleyememiştim o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Epic'in servislerini kullanan oyunlarda olmuyor sanırım. Artı 0 Eksi
Canerrt dedi: Ben Rocket League ekleyememiştim o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Epic'in servislerini kullanan oyunlarda olmuyor sanırım.
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #10 zValiant dedi: Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok zararlı hata diyor eklemeye çalışınca. Artı 0 Eksi
zValiant dedi: Steam kütüphanesine her exe dosyasını ekleyebiliyorsunuz. Oyunun konumunu bulmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok zararlı hata diyor eklemeye çalışınca.