Muhammet2022 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 95 30 Aralık 2021 #1 Epic Games üzerinden ücretsiz aldığım Sottr'ın aynısını Steam'den alıp iade ettimç iade ederken içinde en az 15 DLC olduğunu gördüm ama Epic Games'ten aldığımda DLC yazmıyordu. Epic Games oyunları Full DLC'li mi sunuyor yoksa DLC'siz mi sunuyor?
Epic Games üzerinden ücretsiz aldığım Sottr'ın aynısını Steam'den alıp iade ettimç iade ederken içinde en az 15 DLC olduğunu gördüm ama Epic Games'ten aldığımda DLC yazmıyordu. Epic Games oyunları Full DLC'li mi sunuyor yoksa DLC'siz mi sunuyor?
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 30 Aralık 2021 #2 Hem bedava verecekler hem DLC olacak, hiç sanmıyorum.
Muhammet2022 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 95 30 Aralık 2021 #3 BlackShadow dedi: Hem bedava verecekler hem DLC olacak, hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım 7 tane DLC ve ek silah paketi yazıyor açıklamada Steam'de 3 DLC ve ek silah diyordu yani DLC varmış.
BlackShadow dedi: Hem bedava verecekler hem DLC olacak, hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım 7 tane DLC ve ek silah paketi yazıyor açıklamada Steam'de 3 DLC ve ek silah diyordu yani DLC varmış.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 30 Aralık 2021 #4 Definitive Edition dediği için bütün DLC ve eklentiler olması lazım.