LugeR1 Decapat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 19 Aralık 2020 #1 İnternette böyle bir liste gördüm. Bana mantıklı geldi diğer listeye göre.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Aralık 2020 #2 Arkadaşlar, bekleyip göreceğiz. Beklentiyi yükseltip durmayın. Vermeyince vahlıyorlar sonra.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #3 İnanmiyorum artık. alıen oyununu verirlerse çok sevinirim Steam'den almayı düşünüyordum
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 19 Aralık 2020 #4 Ne liste merakıymış arkadaş. Beleş RDR2 verecek olsalar ve bunu önceden bilsen ne değişecek sanki? Gene gidip alacaksım vakti gelip açıklandığında. Tamam merak edersin vs. anlarım da sırf bu mevzu için her internet sitesinde onlarca konu açılması baydı gerçekten. Epic Games açıklamadıktan sonra bilemeyiz hangi oyunların verileceğini.
Ne liste merakıymış arkadaş. Beleş RDR2 verecek olsalar ve bunu önceden bilsen ne değişecek sanki? Gene gidip alacaksım vakti gelip açıklandığında. Tamam merak edersin vs. anlarım da sırf bu mevzu için her internet sitesinde onlarca konu açılması baydı gerçekten. Epic Games açıklamadıktan sonra bilemeyiz hangi oyunların verileceğini.
LugeR1 Decapat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 19 Aralık 2020 #5 Seradotwav dedi: Arkadaşlar, bekleyip göreceğiz. Beklentiyi yükseltip durmayın. Vermeyince vahlıyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Beklentiyi o kadar yükseltecek çok iyi bir oyun yok ama the long dark , metro 2033(daha önceden verdi), inside güzel oyunlardır.
Seradotwav dedi: Arkadaşlar, bekleyip göreceğiz. Beklentiyi yükseltip durmayın. Vermeyince vahlıyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Beklentiyi o kadar yükseltecek çok iyi bir oyun yok ama the long dark , metro 2033(daha önceden verdi), inside güzel oyunlardır.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 19 Aralık 2020 #6 Yine kim sallamış bakalım? Yine BeGeYe aslanları mı? Beklentiyi düşük tutun böylelikle verilen oyunlar sizi mutlu etsin.
Yine kim sallamış bakalım? Yine BeGeYe aslanları mı? Beklentiyi düşük tutun böylelikle verilen oyunlar sizi mutlu etsin.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #7 Eğer böyle olursa benim için çok kötü olur. Hiç sevmedim.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 19 Aralık 2020 #8 Her oyun tanıtıldığında yeni bir liste oluşturuluyor. İnandırıcı olsun diye de araya önemsiz gözüken oyunlar eklemişler. Ama gerçekte çıkabilir Allah bilir.
Her oyun tanıtıldığında yeni bir liste oluşturuluyor. İnandırıcı olsun diye de araya önemsiz gözüken oyunlar eklemişler. Ama gerçekte çıkabilir Allah bilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Aralık 2020 #9 369926 dedi: Beklentiyi düşük tutun böylelikle verilen oyunlar sizi mutlu etsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, sonra neden "GETA 5 verildi de RDR2/CP2077 verilmedi len" deniyor. Görgüsüzlük ve açgözlülük yapmanın manası yok. @LugeR1 Olabilir hocam, Oddworld gibi bir sürü oyun da verilebilir onların yerine. Sonra sayıklayıp dururlar.
369926 dedi: Beklentiyi düşük tutun böylelikle verilen oyunlar sizi mutlu etsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, sonra neden "GETA 5 verildi de RDR2/CP2077 verilmedi len" deniyor. Görgüsüzlük ve açgözlülük yapmanın manası yok. @LugeR1 Olabilir hocam, Oddworld gibi bir sürü oyun da verilebilir onların yerine. Sonra sayıklayıp dururlar.