Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu Fallout

LittleGamer

Hectopat
Epic Games şimdiye kadar 4 ücretsiz oyun ekledi. Pek tatmin edicileri yoktu ama bence 3. oyun güzele benziyor. 22 Aralık sürprizinin hediye paketindeki desenlerde radyasyon simgeleri vardı. Her oyunun paketinde alakalı simge varmış ben yeni fark ettim ve dün ne olduğunu tahmin ettim. Fallout serisi ya da 60 seconds çıkabilir dedim. Fallout çıktı hem de seri ve 3 tane! Ama oyunları incelediğimde eski ve çizgi oyun. 3 boyutlu resmedilmiş 2 boyutlu oyunlar. Ben şu büyük 3 boyutlu yeni Fallout'u bekliyordum ama gelmedi. Umarım bunlar da güzel oyunlardır. Ne zaman güzel oyunları vercekler acaba? Düşüncelerinizi bekliyorum :)

Fallout serisinin belki de en güzel oyunu Fallout 2'dir. Oynanış ve grafik olarak günümüzde pek alıcısı olmadığı için New Vegas en iyi denir, yoksa Fallout 2 taş gibi oyundur. Keşke tamamlanmış Türkçe modu olsa da Türkiye'den daha çok oyuncu Fallout 2'yi oynayabilse.

Fallout serisi RPG oyunudur. Fallout 3 öncesi oyunlar kuş bakışı oynanıyor. Ben Fallout serisiyle ilk kez 5. sınıfta falan tanışmıştım. Posta gazetesi ek olarak vermişti. Kuş bakışı diye küçümseme, bence güzel oyun. Bazı kuş bakışı oyunlar çok güzel. Tabii bu seriyi oynayıp bitirebilmek için iyi İngilizce lazım. Yoksa hikayeden, görevlerden bir şey anlamıyorsunuz. Nasıl yapacağınızı çözemiyorsunuz. Bende Steam'de var bu seri ama hiç bitirme fırsatım olmadı. Bu arada iyi oyunlar ☺️

Fallout serisinin belki de en güzel oyunu Fallout 2'dir. Oynanış ve grafik olarak günümüzde pek alıcısı olmadığı için New Vegas en iyi denir, yoksa Fallout 2 taş gibi oyundur. Keşke tamamlanmış Türkçe modu olsa da Türkiye'den daha çok oyuncu Fallout 2'yi oynayabilse.
Fallout serisinden hangi oyunları oynadınız veya bitirdiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı