D ddardad Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #1 Mesela Premium vardı Epic'de Steam'den normal versiyonu alsam Premium'daki eşyalar (arabalar silahlar vb.) Gider mi? Ya da Steam'den yüklediğimde Save'ler gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
Mesela Premium vardı Epic'de Steam'den normal versiyonu alsam Premium'daki eşyalar (arabalar silahlar vb.) Gider mi? Ya da Steam'den yüklediğimde Save'ler gider mi?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #2 Silinmiyordu. Ben oyunu bitirip silmiştim. Bir ara oyunu yeniden yüklediğimde her şey duruyordu Save dahil. Artı 0 Eksi
Silinmiyordu. Ben oyunu bitirip silmiştim. Bir ara oyunu yeniden yüklediğimde her şey duruyordu Save dahil.
FlexinVL Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Şubat 2022 #3 ddardad dedi: Mesela Premium vardı Epic'de Steam'den normal versiyonu alsam Premium'daki eşyalar (arabalar silahlar vb.) Gider mi? Ya da Steam'den yüklediğimde Save'ler gider mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına yedek alıyor dostum. Sildiğinde oradan tekrar başlatıyor seni herhangi bir sorun yaşamazsın. Artı 0 Eksi
ddardad dedi: Mesela Premium vardı Epic'de Steam'den normal versiyonu alsam Premium'daki eşyalar (arabalar silahlar vb.) Gider mi? Ya da Steam'den yüklediğimde Save'ler gider mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına yedek alıyor dostum. Sildiğinde oradan tekrar başlatıyor seni herhangi bir sorun yaşamazsın.
K klavyekafas Yoctopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 epic gamesten gta5 almıştım %76 save vardı sildim hatta pc ye format attım bişey olurmu save dosyalarım duruyo mudur Artı 0 Eksi
epic gamesten gta5 almıştım %76 save vardı sildim hatta pc ye format attım bişey olurmu save dosyalarım duruyo mudur