CTLB Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 17 Ağustos 2020 #1 Merhaba, ben bir arkadaşıma Epic Games'taki GTA 5 oyunumu vermek istiyorum çünkü bende zaten Steam'de var ve onda olmadığı için onunla beraber giremiyorum. Yani soracağım şey Epic Games'te Steam gibi aile paylaşımı var mı?
Merhaba, ben bir arkadaşıma Epic Games'taki GTA 5 oyunumu vermek istiyorum çünkü bende zaten Steam'de var ve onda olmadığı için onunla beraber giremiyorum. Yani soracağım şey Epic Games'te Steam gibi aile paylaşımı var mı?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 17 Ağustos 2020 #2 Maalesef, Epic hala o konularda sınıfta kalıyor.
CTLB Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 17 Ağustos 2020 #3 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Maalesef, Epic hala o konularda sınıfta kalıyor. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Maalesef, Epic hala o konularda sınıfta kalıyor. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.