Oyun Epic Games'te Far Cry 6 ve Assassin's Creed Valhalla 88.77 TL

Far Cry 1-2-3-4 bir solukta bitti, 5. oyun GeForce Now ile oynadım gayet iyi gidiyordu yarıda bıraktım sıkıldım. 6 Daha kötü dediler hiç girmedim bile o topa.

İfadeler: WTC
Far Cry 3'ü 4 kere bitiren ben Far Cry 4'ün yarısına bile gelemedim. 5 zaten Allah'a emanet. Far Cry ismiyle oyun çıkaracaklarına, "Outpost Ele Geçirme Simülatörü" ismiyle çıkarsalar oyunlari daha fazla sevilir bence.

Fiyatlar çok iyi duruyor. Özellikle yeni çıkacak oyunların fiyatlarını gördükten sonra ilaç gibi geldi.

Far Cry 2 gerçeklik olarak benim daha çok hoşuma gitmişti. Ayrıca serinin en büyük değişime gidildiği oyundu. Far Cry 3 ise atmosferi, haritası, karakterleri ve 2'deki eksiklerin giderilerek çıkarılması sayesinde en çok sevilen Far Cry oyunu oldu. Bu iki oyundan sonra oyuncuları keriz yerine koymaya başladılar. Sürekli aynı oyunları çıkararak içeriği bile değiştirmediler. Yeni oyun diye yutturdular. AC serisi de aynı şekilde ilerledi. Bu yüzden Ubisoft'a hiç saygım yok. Hala para kazandırmaya devam eden oyunculara da anlam veremiyorum. Aynı oyun, hikayesi değişse bile en fazla 2 kere oynanır. Sonrasında artık kabak tadı verir. DLC olarak çıkması gereken oyunlar, yeni oyun diye çıkarılıyor. Buna gerçekten kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…