Epic Games'te FC24 DualShock 4 titreşim çalışmıyor

Hakanbn0

Centipat
Daha fazla  
Epic Games'te FC24 oyunum var laptopa Bluetooth ile bağlıyorum DualShock 4'ü ve oyunu açıyıyorum ama titreşim vs olmuyor Steam kütüphanesine ekleyip denemem söylendi bunu yaptığımda titreşim çalışıyor. Yaptığım testlerde ama koldaki tuşlar oyunda çalışmıyor.

Kısaca oyunu Steam’e eklemeyi tekrar dener misin? Steam üzerinden çalıştırınca DualShock 4 genelde daha sorunsuz çalışıyor. Sanırım burada nasıl yapılacağı anlatılmış, emin değilim ama bir göz atabilirsin:

(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.)

Kısaca oyunu Steam’e eklemeyi tekrar dener misin? Steam üzerinden çalıştırınca DualShock 4 genelde daha sorunsuz çalışıyor. Sanırım burada nasıl yapılacağı anlatılmış, emin değilim ama bir göz atabilirsin:

(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.)

Hocam steam üzerinden epici de fc24ü de eaAppi de 3 ünü de ekleyip 3ünde de çalıştırmayı denedim ve hepsinde kol çalışmadı ds4windows kullandığımda dualshock xbox controller olarak görünüyor ve titreşim de kol da çalışıyor ama ea Anticheat programi oyunla berabet açmama izin vermiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı