MertcanYazici Yoctopat Katılım 14 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:52 #1 Arkadaşlar bugün Epic Games'den EAFC26 aldım, ancak ne yaparsam yapayım PC kolunu görüntülemiyor. Tavsiyeniz var mıdır?
Arkadaşlar bugün Epic Games'den EAFC26 aldım, ancak ne yaparsam yapayım PC kolunu görüntülemiyor. Tavsiyeniz var mıdır?
OzelHaber Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 290 Çözümler 1 Dün 01:56 #2 MertcanYazici dedi: Arkadaşlar bugün Epic Games'den EAFC26 aldım, ancak ne yaparsam yapayım PC kolunu görüntülemiyor. Tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kurarak dener misiniz? Artı 0 Eksi
MertcanYazici dedi: Arkadaşlar bugün Epic Games'den EAFC26 aldım, ancak ne yaparsam yapayım PC kolunu görüntülemiyor. Tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kurarak dener misiniz?
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 02:00 #3 Gamepad’in modeli ne? Xinput desteği var mı? Artı 0 Eksi
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 354 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 03:20 #4 OzelHaber dedi: DS4 Windows kurarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... o olmadan da çalışıyor orijinal ds4'ler Artı 0 Eksi
OzelHaber dedi: DS4 Windows kurarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... o olmadan da çalışıyor orijinal ds4'ler
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Dün 03:25 #5 Aygit yoneticisinde sari unlemli bir sey var mi? Artı 0 Eksi
M Scofield Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 03:26 #6 Gamepad model ? Artı 0 Eksi
Mert5897 Kilopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 70 Dün 09:17 #7 byPrince dedi: o olmadan da çalışıyor orijinal ds4'ler Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor dualsense var Artı 0 Eksi
byPrince dedi: o olmadan da çalışıyor orijinal ds4'ler Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor dualsense var
OzelHaber Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 290 Çözümler 1 Dün 10:11 #8 byPrince dedi: o olmadan da çalışıyor orijinal ds4'ler Genişletmek için tıkla... Epic Games tanimiyordu diye hatirliyorum. Öyle denesin, olucağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
byPrince dedi: o olmadan da çalışıyor orijinal ds4'ler Genişletmek için tıkla... Epic Games tanimiyordu diye hatirliyorum. Öyle denesin, olucağını düşünüyorum.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 354 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:42 #9 OzelHaber dedi: Epic Games tanimiyordu diye hatirliyorum. Öyle denesin, olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... FC24'ü Epic'ten almıştım ve DS4 çalışıyordu. Zaten her halükarda EA App açıldığı için tanımamama ihtimali yok. Yanlış hatırlıyorsunuz yani. Mert5897 dedi: Çalışmıyor dualsense var Genişletmek için tıkla... Dualsense için konuşmadım farkındaysanız, ds4 sorunsuz çalışıyor. Ut dışında unbound'u full ds4 ile oynadım. Artı 0 Eksi
OzelHaber dedi: Epic Games tanimiyordu diye hatirliyorum. Öyle denesin, olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... FC24'ü Epic'ten almıştım ve DS4 çalışıyordu. Zaten her halükarda EA App açıldığı için tanımamama ihtimali yok. Yanlış hatırlıyorsunuz yani. Mert5897 dedi: Çalışmıyor dualsense var Genişletmek için tıkla... Dualsense için konuşmadım farkındaysanız, ds4 sorunsuz çalışıyor. Ut dışında unbound'u full ds4 ile oynadım.