Epic Games'te oyun yayınlamak

ernck

Femtopat
Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum.

Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Steam'de yayınlamak daha kolay diye biliyorum.

Epic Games Store | About form en altta. Ek olarak sayfanın ortasındaki S.S.S'ı da okuyun. Indie oyunlar yayınlanıyor, yanlış bilgilendirme vermeyin. Steam'de yayınlatmak pahalı. Epic'de ücret varsa da bilmiyorum.

Oyununuzu bize sunmayı düşünür müsünüz? Belki oynar eksiklerinizi söyleriz.

Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez.
Oyun bittiyse tamamen aynı düşüncedeyim. Ama daha prototip sayılırsa vermesi güzel olur.

Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez.

Yayınladıktan sonra yayılmasıda garanti. Arkadaşın dediği gibi bitmediyse vermesi mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…