ernck Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 12 22 Aralık 2020 #1 Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum.
Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.850 Makaleler 3 Çözümler 10 22 Aralık 2020 #2 ernck dedi: Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun için Epic Games ile anlaşmaya varmalısınız.
ernck dedi: Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun için Epic Games ile anlaşmaya varmalısınız.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 ernck dedi: Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Steam'de yayınlamak daha kolay diye biliyorum.
ernck dedi: Bir oyunum var fakat nasıl Epic Games'te yayınlayacağımı bulamıyorum. Oyunumu Epic Games Store'den yayınlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Steam'de yayınlamak daha kolay diye biliyorum.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #4 Epic, Steam gibi indie oyun dostu değil. Hatta öyle oyunları hiç yayınlamıyorlar diye biliyorum.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 22 Aralık 2020 #5 Epic Games Store | About form en altta. Ek olarak sayfanın ortasındaki S.S.S'ı da okuyun. Indie oyunlar yayınlanıyor, yanlış bilgilendirme vermeyin. Steam'de yayınlatmak pahalı. Epic'de ücret varsa da bilmiyorum.
Epic Games Store | About form en altta. Ek olarak sayfanın ortasındaki S.S.S'ı da okuyun. Indie oyunlar yayınlanıyor, yanlış bilgilendirme vermeyin. Steam'de yayınlatmak pahalı. Epic'de ücret varsa da bilmiyorum.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 22 Aralık 2020 #6 Oyununuzu bize sunmayı düşünür müsünüz? Belki oynar eksiklerinizi söyleriz.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 22 Aralık 2020 #7 muleka40 dedi: Oyununuzu bize sunmayı düşünür müsünüz? Belki oynar eksiklerinizi söyleriz. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez.
muleka40 dedi: Oyununuzu bize sunmayı düşünür müsünüz? Belki oynar eksiklerinizi söyleriz. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 22 Aralık 2020 #8 Ascendency dedi: Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez. Genişletmek için tıkla... Oyun bittiyse tamamen aynı düşüncedeyim. Ama daha prototip sayılırsa vermesi güzel olur.
Ascendency dedi: Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez. Genişletmek için tıkla... Oyun bittiyse tamamen aynı düşüncedeyim. Ama daha prototip sayılırsa vermesi güzel olur.
FatihCoskun70 Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #9 Ascendency dedi: Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez. Genişletmek için tıkla... Yayınladıktan sonra yayılmasıda garanti. Arkadaşın dediği gibi bitmediyse vermesi mantıklı olur.
Ascendency dedi: Konu sahibi arkadaşın böyle bir şey yapmamasını öneririm. Sizin kötü amacınız olmasa da oyunu dağıtırsa yayılır ve kimse para vermez. Genişletmek için tıkla... Yayınladıktan sonra yayılmasıda garanti. Arkadaşın dediği gibi bitmediyse vermesi mantıklı olur.