TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Dead money DLC'sini oynuyordum ve bitirmiştim. Etraftaki toplanabilir şeyleri topluyordum ve oyuna sonraki girdiğimde save yükleme yerini seçmemi söyledi, orada iki tane seçenek vardı buluta yükle (yeni) ve makineye indir (eski) diye. Ben yanlışlıkla eski olanı seçtim ve Save'im gitti. Çok fazla bir şey kaybetmedim yine son göreve yakın bir yerlerdeymiş o eski save ama uğraşmak istemiyorum. Save'imi geri getirebilmenin bir yolu var mı? Yardım edin. Eğer bir yolu yoksa ölümsüzlük, sınırsız mermi gibi hilelere açarak topladığım bütün eşyaları alarak ve DLC'yi tekrar bitirerek sorunu halletmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözümü buldum, çalıştır'ı açıp %localappdata% kısmında gidin. Orada epicgameslauncher diye bir klasör var. Orada sırasıyla saved / saves, sonrasında rastgele numaralar çıktı klasör şeklinde ama bende çok oyun yükleyen biri olduğum halde 2 tane klasör çıktı. Kurcalayarak localsavebackup diye bir klasör buldum ve oyun dosyalarını belgeler kısımnda my Games'in içinden Fallout New Vegas'ın save kısmında geri attım. YouTube'da yapılmış videolar vardı işte yine epicgameslauncher'dan gidip bir yerleri siliyorsunuz falan ama bende işe yaramadı. Belki faydalanan olur diye çözümü yazayım dedim. İyi geceler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı