M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım.
Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım.
Çözüm 6 6 613366 9 Haziran 2024 Mslc dedi: Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım. Eki Görüntüle 2217638 Genişletmek için tıkla... Dağıtılmaz, hesabı verin. Çünkü direkt Epic'e atar ve hesap ister.
Mslc dedi: Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım. Eki Görüntüle 2217638 Genişletmek için tıkla... Dağıtılmaz, hesabı verin. Çünkü direkt Epic'e atar ve hesap ister.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Haziran 2024 #2 Mslc dedi: Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım. Eki Görüntüle 2217638 Genişletmek için tıkla... Dağıtılmaz, hesabı verin. Çünkü direkt Epic'e atar ve hesap ister. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Mslc dedi: Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım. Eki Görüntüle 2217638 Genişletmek için tıkla... Dağıtılmaz, hesabı verin. Çünkü direkt Epic'e atar ve hesap ister.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.372 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 9 Haziran 2024 #3 gog.com değil burası. Hesapla birlikte vermelisin ya da onda da aynı oyun olmalı. Artı -1 Eksi
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Haziran 2024 #4 Mslc dedi: Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım. Eki Görüntüle 2217638 Genişletmek için tıkla... Anılarım canlandı soruya gelirsek hayır oyunun exine bastığı an Epic açılır ve hesap oyuna sahip değilse açılmaz. Artı 0 Eksi
Mslc dedi: Merhaba, bir adet oyunum var ve bu dosya olarak masaüstünde duruyor. Bunu flash bellek ile başkalarına dağıtabilir miyim? Oyunu Epic Games'ten aldım. Eki Görüntüle 2217638 Genişletmek için tıkla... Anılarım canlandı soruya gelirsek hayır oyunun exine bastığı an Epic açılır ve hesap oyuna sahip değilse açılmaz.