micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Epic Games hesabımda eskiden bedavaya aldığım çer çöp oyunlar var. Onları Steam'deki gibi kaldırabiliyor muyuz hesaptan?
Arkadaşlar Epic Games hesabımda eskiden bedavaya aldığım çer çöp oyunlar var. Onları Steam'deki gibi kaldırabiliyor muyuz hesaptan?
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.846 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar Epic Games hesabımda eskiden bedavaya aldığım çer çöp oyunlar var. Onları Steam'deki gibi kaldırabiliyor muyuz hesaptan? Genişletmek için tıkla... Yok sanırsam kaldıramıyoruz hocam zaten ne gerek varki hocam dursun.
micheal owen dedi: Arkadaşlar Epic Games hesabımda eskiden bedavaya aldığım çer çöp oyunlar var. Onları Steam'deki gibi kaldırabiliyor muyuz hesaptan? Genişletmek için tıkla... Yok sanırsam kaldıramıyoruz hocam zaten ne gerek varki hocam dursun.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Ghostxz3 dedi: Yok sanırsam kaldıramıyoruz hocam zaten ne gerek varki hocam dursun. Genişletmek için tıkla... Hocam paralı oyun alıyorum onları 5.sıraya atıyor, bedava olan oyunlar 1.sırada duruyor hoşuma gitmiyor.
Ghostxz3 dedi: Yok sanırsam kaldıramıyoruz hocam zaten ne gerek varki hocam dursun. Genişletmek için tıkla... Hocam paralı oyun alıyorum onları 5.sıraya atıyor, bedava olan oyunlar 1.sırada duruyor hoşuma gitmiyor.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.846 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 micheal owen dedi: Hocam paralı oyun alıyorum onları 5.sıraya atıyor, bedava olan oyunlar 1.sırada duruyor hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni filtre oluşturabilirsiniz sevdiğinz oyunları oraya ekleyin daha güzel durur kütüphanedeki + kısmına baslamılınız.
micheal owen dedi: Hocam paralı oyun alıyorum onları 5.sıraya atıyor, bedava olan oyunlar 1.sırada duruyor hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni filtre oluşturabilirsiniz sevdiğinz oyunları oraya ekleyin daha güzel durur kütüphanedeki + kısmına baslamılınız.