Epic Games'teki oyunlar lisanslı mı?

Tipircikk

Centipat
Size göre saçma bir konu olabilir ama açıklamama izin verin. Arkadaşım geçenlerde Epic'ten God of War almak istediğini söyledi. Bende gayet mantıklı olduğunu söyledim çünkü Epic'teki indirimler Steam'e çok uyguna getiriyor. Sonra arkadaşımın arkadaşı dedi ki Epic Games lisanssız oyun satıyor dedi. Kendisi Steam'ı çok seviyor. Bence bu lisanssız olayını dalgasına söylemiştir bunun doğruluk payı yok değil mi?

Size göre saçma bir konu olabilir ama açıklamama izin verin. Arkadaşım geçenlerde Epic'ten God of War almak istediğini söyledi. Bende gayet mantıklı olduğunu söyledim çünkü Epic'teki indirimler Steam'e çok uyguna getiriyor. Sonra arkadaşımın arkadaşı dedi ki Epic Games lisanssız oyun satıyor dedi. Kendisi Steam'ı çok seviyor. Bence bu lisanssız olayını dalgasına söylemiştir bunun doğruluk payı yok değil mi?

Hocam orijinal lisans olmazsa korsan oyun demektir. Epic Games firması böyle bir şey yapmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu Epic Games nasıl lisanssız oyun satsın, lisanssız oyun korsan oyun oluyor zaten. :D Epic Games Irak'tan kaçak getiriyormuş oyunları ben de öyle duydum. (!)

Doğruluk payı yok. Epic Games lisanssız oyun sağlasa Epic Games'ten alınan GTA 5'i online oynayamazdınız. Asılsız iddia.

Steam de, Epic Games de dijital lisans kiralaması ile oyunları kullanıma sunuyorlar. Bir gün dijital lisans kiralamalarından cayarlarsa, verdiğiniz para Steam veya Epic'de kalır - birbirlerinde geçiş yapmanıza izin vermezler. Aynı şey film, dizi, müzik yayın sağlayıcıları için de geçerlidir.

Her yer arkadaş tipi bilmeden sana demiş =/ sende bilmeyince aklına kazıyor bu soru hepsi lisanslı.

Hani Epic Games'e korsan oyun indiriyor gibi hissettiriyor denmesini gördüm ama lisanssız oyun satabilir mi sorusunu ilk defa görüyorum. Yok öyle bir durum. Lisanssız olsa GTA V gibi hiç bir online oyuna giremezsiniz.

Hani Epic Games'e korsan oyun indiriyor gibi hissettiriyor denmesini gördüm ama lisanssız oyun satabilir mi sorusunu ilk defa görüyorum. Yok öyle bir durum. Lisanssız olsa GTA V gibi hiç bir online oyuna giremezsiniz.

Korsan oyun indirtmek durumu Steam’de de oluyor. Adamlar eski oyunlarının Razor1911 grubu tarafından kırılmış sürümlerini ekliyorlar.

Korsan oyun indirtmek durumu Steam’de de oluyor. Adamlar eski oyunlarının Razor1911 grubu tarafından kırılmış sürümlerini ekliyorlar.
Doğrudur, o duruma hiç bir sözüm yok. Genel olarak gördüğüm ve yakın zamanda da konusunu gördüğüm için belirtmek istedim. :D
Steam'den eski oyunları legal olarak korsan indiriyoruz o zaman. Bak bu daha ilgi çekiciymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı