BilgisizHerif Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1 17 Temmuz 2020 #1 Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
339606 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Temmuz 2020 #2 BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... Atarsın ama diğer açacak kişinin senin Epic Games hesabından girmesi lazım. Artı 0 Eksi
BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... Atarsın ama diğer açacak kişinin senin Epic Games hesabından girmesi lazım.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Temmuz 2020 #3 BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... Sanırım bilgisayara kurmadan CD'ye atamazsınız. Artı 0 Eksi
BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... Sanırım bilgisayara kurmadan CD'ye atamazsınız.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.316 Makaleler 5 Çözümler 44 17 Temmuz 2020 #4 BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... O değil de 90GB'i nasil CD'ye atacaksınız? Harici bir disk/bellek üzerine atmak gerek. Artı 0 Eksi
BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... O değil de 90GB'i nasil CD'ye atacaksınız? Harici bir disk/bellek üzerine atmak gerek.
339606 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Temmuz 2020 #5 BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... Pardon bilgisayara kurmadan yazısına dikkat etmemişim tabii ki de atamazsın kurmadan. Artı 0 Eksi
BilgisizHerif dedi: Epic Games'ten bedavaya GTA 5 almıştım. Onu CD'ye atabilir miyim bilgisayara kurmadan? Genişletmek için tıkla... Pardon bilgisayara kurmadan yazısına dikkat etmemişim tabii ki de atamazsın kurmadan.