Çözüldü Epic Games'teki RDR2'yi Steam'e nasıl eklerim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Steam'de dsense desteğide var hocam Steam Link'te algılıyor PS5 kolu olarak.
Rehber hazır hocam ama dediğim gibi ben DS4 kullanıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.
Oyunu hangisi açıyor bilmiyorum. Açanı ekleyin. İkisi de açıyorsa ikisini de ekleyip tek tek deneyebilirsiniz.
Deniyorum.

RDR2.exe'de bu hatayı aldım. Diğerini deniyorum.

PlayRDR2 için bu hatayı aldım. Reddit'te bir post gördüm onu deneyeceğim. Olursa paylaşırım.

Artı -1 Eksi
playRDR2'de oyunu aç deyince Epic tepki gösteriyor mu?

İlkinde Social Club açıkken açmayı deneyin bir de.

Çözümü buldum. Yapmanız gereken şu:
Steam dışı oyun ekleye basıp Epic Games Launcher'ın olduğu yere gidin ve Launcher'ı ekleyin. Daha sonra başlatma seçeneklerine com.epicgames.launcher://apps/Heather?action=launch&silent=true yazın. Otomatik olarak RDR2 başlayacak.

Kaynak

Dostlarım Steam Link ile oynayabilmek için RDR2'yi Steam'e eklemek istiyorum böylece bir kontrol düzeni olabilecek. Epic'teki RDR2'yi nasıl Steam'e eklerim?

Steam de sol alttan oyun dışı ekleyebilirsiniz daha sonra tam ekran moduna alırsanız oyunu gamepad desteği ile rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Steam de sol alttan oyun dışı ekleyebilirsiniz daha sonra tam ekran moduna alırsanız oyunu gamepad desteği ile rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Her oyunda öyle olmuyormuş hocam. Misal yukarıda çözüm paylaştım. Başka servislerin oyunları Steam'e doğrudan eklenemiyor.

Yanlış yazmışım hiç Epic Games açılmadan RDR2 mi açılıyor. Yazacaktım.
Epic Games arkada bende her zaman açık oluyor. Steam gibi. Bu sadece bir kısayol. Epic Games'teki başlat tuşu yerine Steam'i kullanıyorsun sadece.

Steam ve Epic arasında bu gamepad sorunu hariç fark yok. Sorun olmaz.

Hocam oyunu Steam'den oynamak haricinde kütüphaneye eklemek gibi bir amacınız var mıydı? Steam'e eklemek denilince direkt kütüphaneye eklemek anlaşılıyor da. Başlık biraz yanlış olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…