Epic Games'ten 42 TL'ye oyun önerisi

Metro 2033 ve Last Light Redux oynamadıysanız kesinlikle onları alın. İndirimdeler, fiyatları 3 TL ikisininde. Eğer bir 10 TL daha ekleyebilirsen Metro Exodus u da al. Onun dışında Outlast alınabilir.

@keke01 Dlc leri ile beraber gelen Gold edition sürümü 46 TL idi. Onu belirtmeyi unutmuşum. Sİzin attığınız düz sürüm, evet ekleyemezse onu alır, ben sürümü belirtmeyi unuttum.

Son düzenleme:
Metro, Frostpunk, Tomb Raider, Batman, Mafia Definitive, Beholder 3, ben olsam 75TL'ye tamamlar %95 indirimden CIV 6 al türünü seviyorsan.

Metro 2033 ve Last Light Redux oynamadıysanız kesinlikle onları alın. İndirimdeler, fiyatları 3 TL ikisininde. Eğer bir 10 TL daha ekleyebilirsen Metro Exodus u da al. Onun dışında Outlast alınabilir.
eklemesine gerek yok hocam Exodus için, indirimde 37 TL.
1734876664313.png

Mafia alma sakın Mafia prime gaming'de bedava. Hâla öyleyse kaçırma. 30 günlük deneme sürümü var prime'ın
Evet hâla bedava ancak prime üyeleri bundan yararlanabilir. Prime üyeliği de 30 günlük ücretsiz arkadaşın dediği gibi. Bi bakın derim

Evet hâla bedava ancak Prime üyeleri bundan yararlanabilir. Prime üyeliği de 30 günlük ücretsiz arkadaşın dediği gibi. Bir bakın derim.

Hocam bende Prime üyeliği var ama bunu alınca sınırsız şekilde ücretsiz Mafia'yı oynayabiliyor muyum? GOG hesabına ekledim bu arada.

Hocam bende Prime üyeliği var ama bunu alınca sınırsız şekilde ücretsiz Mafia'yı oynayabiliyor muyum? GOG hesabına ekledim bu arada.

Burda sınırsız eklendiğinden bahsetmişler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı