Epic Games'ten 551TL'ye GTA V almak mantıklı mı?

Oyunindirvip den indirsem virüs bulaşır mı

Forumda korsan yasak yarin epic indirimleri ile oyun oyun minumum %47 indirime girecek 258tl gibi bir fiyat beklemenizi öneririm.
Yeni laptop aldım korsanda indirmek istemiyorum riske atmak istemem ya epic yada steam'den almam gerekiyor yarın kesin indirim olur mu

Yeni laptop aldım korsanda indirmek istemiyorum riske atmak istemem ya epic yada steam'den almam gerekiyor yarın kesin indirim olur mu
Olacak hocam ama gta v inanin bilmiyorum bende alamadim aksilik oldu bende alacagim gta yarin 19:00 beklemek en iyi sonucu verecektir.

Sizlerden biri aldı mı? Bu fiyata almak mantıklı olur mu?
Dostum zamanında Epic games GTA 5 Premium Editionu bedava vermişti. Ben almıştım. O fiyata kesinlikle mantıklı değil.

Hocam keşke Epic Games'in yılbaşı indirimlerinde alsaydınız 255 liraydı. Fakat bana göre 20 yıllık oyuna 551 lira verilmez.

20 yıllıkmı oyun hala oynanabilir durumda.

Dostum zamanında Epic games GTA 5 Premium Editionu bedava vermişti. Ben almıştım. O fiyata kesinlikle mantıklı değil.
O zaman gta 5 için uygun sistemim olmadığı için almamıştım
Half life da oynanabilir durumda. Şu an kim 150 tl veriyor?

Half life da oynanabilir durumda. Şu an kim 150 tl veriyor?
Gta 5 daha eğlenceli olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…