Hocam steamde nasıl yama kuruyorsanız aynı şekilde epic games'de kurun degişen bir şey yok. Belki yama epic games sürümünde çalışmaz o zaman ubisoft launcher'dan yüklersiniz yamayı kurarsınız ben launcher üzerinden kurup yamayla birlikte oynadım sıkıntı yaşamadıım.
Hocam Steam'de nasıl yama kuruyorsanız aynı şekilde Epic Games'de kurun degişen bir şey yok. Belki yama Epic Games sürümünde çalışmaz o zaman Ubisoft Launcher'dan yüklersiniz yamayı kurarsınız ben Launcher üzerinden kurup yamayla birlikte oynadım sıkıntı yaşamadıım.
Hocam Steam'de nasıl yama kuruyorsanız aynı şekilde Epic Games'de kurun degişen bir şey yok. Belki yama Epic Games sürümünde çalışmaz o zaman Ubisoft Launcher'dan yüklersiniz yamayı kurarsınız ben Launcher üzerinden kurup yamayla birlikte oynadım sıkıntı yaşamadıım.
Bilgim yok hocam. Bilgisiyarı yeniden başlatıp tekrar girebilirsiniz veya launcher'ı silip tekrar kurabilirsiniz, googlda da biraz bakınmanızı tavsiye ederim.