Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.275 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Bannerlord'u Epic'den aldım. Steam atölye daha iyi diyorlar iade edip Steam'den alayım mı? 100 TL farka değer mi?
Bannerlord'u Epic'den aldım. Steam atölye daha iyi diyorlar iade edip Steam'den alayım mı? 100 TL farka değer mi?
T TekinJ Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Fenerbahçelii dedi: Bannerlord'u Epic'den aldım. Steam atölye daha iyi diyorlar iade edip Steam'den alayım mı? 100 TL farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Steam Atölyesi fark yaratabilir mod konusunda.Eğer 100 TL fark sizi bozmayacaksa Steam'den almalısınız.
Fenerbahçelii dedi: Bannerlord'u Epic'den aldım. Steam atölye daha iyi diyorlar iade edip Steam'den alayım mı? 100 TL farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Steam Atölyesi fark yaratabilir mod konusunda.Eğer 100 TL fark sizi bozmayacaksa Steam'den almalısınız.
Çupamuzu Verun Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 Fenerbahçelii dedi: Bannerlord'u Epic'den aldım. Steam atölye daha iyi diyorlar iade edip Steam'den alayım mı? 100 TL farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Degecegini sanmıyorum çünkü çoğu modu nexus moddan indiriyoruz genelde
Fenerbahçelii dedi: Bannerlord'u Epic'den aldım. Steam atölye daha iyi diyorlar iade edip Steam'den alayım mı? 100 TL farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Degecegini sanmıyorum çünkü çoğu modu nexus moddan indiriyoruz genelde
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.275 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 İki ayrı fikir ne yapsam karar veremedim
Çupamuzu Verun Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 Fenerbahçelii dedi: İki ayrı fikir ne yapsam karar veremedim Genişletmek için tıkla... Bütün modlar nexusta var dostum sen bilirsin
Fenerbahçelii dedi: İki ayrı fikir ne yapsam karar veremedim Genişletmek için tıkla... Bütün modlar nexusta var dostum sen bilirsin
T TekinJ Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #6 Fenerbahçelii dedi: İki ayrı fikir ne yapsam karar veremedim Genişletmek için tıkla... Yani 100 TL aşırı fark değil Steam'de gözükmesini istiyorsan oradan al bu sana bağlı ama evet arkadaşın dediği gibi modlar kurulabiliyor galiba
Fenerbahçelii dedi: İki ayrı fikir ne yapsam karar veremedim Genişletmek için tıkla... Yani 100 TL aşırı fark değil Steam'de gözükmesini istiyorsan oradan al bu sana bağlı ama evet arkadaşın dediği gibi modlar kurulabiliyor galiba