burakl211 Yoctopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Merhaba Epic Games'ten FC 25 aldım ve asla kolu görmuyor. FC 24'e göruyordu. YT hiçbir video olmadı, bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Merhaba Epic Games'ten FC 25 aldım ve asla kolu görmuyor. FC 24'e göruyordu. YT hiçbir video olmadı, bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Çözüm exist.one 7 Ocak 2025 burakl211 dedi: 300 tl lik normal kırtasıye kolu sorun koldaysa ps4 kolu alacagım Genişletmek için tıkla... x360ce indirip kol ayarlarını yapıp oyuna öyle girersen algılayacaktır. Eğer ilk defa kullanacaksan YouTube kurulum videosu izlemen şart.
burakl211 dedi: 300 tl lik normal kırtasıye kolu sorun koldaysa ps4 kolu alacagım Genişletmek için tıkla... x360ce indirip kol ayarlarını yapıp oyuna öyle girersen algılayacaktır. Eğer ilk defa kullanacaksan YouTube kurulum videosu izlemen şart.
bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #11 burakl211 dedi: Sanaa ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağ olasın Allah senden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptın nasıl yaptın bir anlatır mısın becermedim ben. Artı 0 Eksi
burakl211 dedi: Sanaa ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağ olasın Allah senden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptın nasıl yaptın bir anlatır mısın becermedim ben.
tayzex Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #12 exist.one dedi: x360ce indirip kol ayarlarını yapıp oyuna öyle girersen algılayacaktır. Eğer ilk defa kullanacaksan YouTube kurulum videosu izlemen şart. Genişletmek için tıkla... bende aynı sorunu yasıyorum x360ce denedim oyun içinde tuşlar gözüküyor fakat tuşlara bastıgımda bişey olmuyor.Controllerı test ettim cihazda bir sorun yok ama epic games üzerinden oynadıgım oyunlarda calısmıyor yardımcı olur musunuz Artı 0 Eksi
exist.one dedi: x360ce indirip kol ayarlarını yapıp oyuna öyle girersen algılayacaktır. Eğer ilk defa kullanacaksan YouTube kurulum videosu izlemen şart. Genişletmek için tıkla... bende aynı sorunu yasıyorum x360ce denedim oyun içinde tuşlar gözüküyor fakat tuşlara bastıgımda bişey olmuyor.Controllerı test ettim cihazda bir sorun yok ama epic games üzerinden oynadıgım oyunlarda calısmıyor yardımcı olur musunuz