M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 14 Ocak 2022 #1 Zamanında Epic Games'ten FM20 almıştım. Arkadaşımda da var. Online oynayabiliyor muyuz?
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 347 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #2 m1cope dedi: Zamanında Epic Games'ten FM20 almıştım. Arkadaşımda da var. Online oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Oynanır ama Steam versiyonu kadar stabil değil serverları.
m1cope dedi: Zamanında Epic Games'ten FM20 almıştım. Arkadaşımda da var. Online oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Oynanır ama Steam versiyonu kadar stabil değil serverları.
M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 14 Ocak 2022 #3 byPrince dedi: Oynanır ama Steam versiyonu kadar stabil değil serverları. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Oynarken sorun mu çıkıyor? Bunu daha önce de duymuştum ama ilk zamanlar belki yoğunluktan falan olabilir diye düşünmüştüm.
byPrince dedi: Oynanır ama Steam versiyonu kadar stabil değil serverları. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Oynarken sorun mu çıkıyor? Bunu daha önce de duymuştum ama ilk zamanlar belki yoğunluktan falan olabilir diye düşünmüştüm.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 347 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #4 m1cope dedi: Nasıl yani? Oynarken sorun mu çıkıyor? Bunu daha önce de duymuştum ama ilk zamanlar belki yoğunluktan falan olabilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bağlantı problemleri yüzünden oyundan düşmeler oluyor ve Save dosyaları çöp olabiliyor. Online oynarken çıldırmak istemiyorsanız Steam sürümünü almanız lazım.
m1cope dedi: Nasıl yani? Oynarken sorun mu çıkıyor? Bunu daha önce de duymuştum ama ilk zamanlar belki yoğunluktan falan olabilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bağlantı problemleri yüzünden oyundan düşmeler oluyor ve Save dosyaları çöp olabiliyor. Online oynarken çıldırmak istemiyorsanız Steam sürümünü almanız lazım.