Çözüldü Epic Games'ten alınan GTA 5 premium Edition'da Online mod gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Epic Games Store'dan GTA V premium Edition aldım ama oyunu açtığımda giriş ekranında Online seçeneği yoktu. Sadece story mode yazıyordu. Premium Edition'da Online modu yok mu Enhanced Edition mu almak gerekiyor? Anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Yani ana menüden değil story mode içinden mi giriliyor Online'a

Yarın üniversiteye gidiyorum internetim olmayacak bugünden indirmem gerek eğer Enhanced'i indirmem gerekiyorsa

İndirmenize gerek yok. İlk başta karlı bölüm var ora bitince araba çalıyorsunuz falan Max 20dk sonra bitiyor görevler ve ayarlardan Online'a geçiş yapabiliyorsunuz.
Yanlış bilgi
Enhanced indirmen lazım Online oynamak istiyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk girişte öyle bir iki görev sonunda ayarlardan online'a geçebiliyorsunuz. Zaten hızlı girmek için önce story sonra friend only açarsanız daha iyi olur.
Enhanced indirmen lazım Online oynamak istiyorsan.
Öyle bir şey yok.

İlk girişte öyle bir iki görev sonunda ayarlardan online'a geçebiliyorsunuz. Zaten hızlı girmek için önce story sonra friend only açarsanız daha iyi olur.

Öyle bir şey yok.
Yani ana menüden değil story mode içinden mi giriliyor online a

Yarın üniye gidiyorum internetim olmayacak bugünden indirmem gerek eğer enhancedi indirmem gerekiyorsa

Yani ana menüden değil story mode içinden mi giriliyor online a

Yarın üniye gidiyorum internetim olmayacak bugünden indirmem gerek eğer enhancedi indirmem gerekiyorsa
Lamar ve Franklin'in araba çaldığı görevden sonra açılıyordu galiba. 20 25 dakika oynayıp açabiliyordunuz. Deneyin bunu eğer yoksa diğerini indirirsiniz.

Yani ana menüden değil story mode içinden mi giriliyor Online'a

Yarın üniversiteye gidiyorum internetim olmayacak bugünden indirmem gerek eğer Enhanced'i indirmem gerekiyorsa

İndirmenize gerek yok. İlk başta karlı bölüm var ora bitince araba çalıyorsunuz falan Max 20dk sonra bitiyor görevler ve ayarlardan Online'a geçiş yapabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…