H hazeIN Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #1 Epic Games'de Rainbow Six Siege adlı oyun indirime girdi oyunu satın aldım açtım ama karşımda bir aktivasyon kodu ekranı geldi ve bende aktivasyon kodu yok. Nerede bulabilirim bu kodu?
Epic Games'de Rainbow Six Siege adlı oyun indirime girdi oyunu satın aldım açtım ama karşımda bir aktivasyon kodu ekranı geldi ve bende aktivasyon kodu yok. Nerede bulabilirim bu kodu?
Çözüm marcel'o 9 Haziran 2020 uPlay'i açıp hesabına gir. uPlay'i açtıktan Epic'ten oyunu tekrar açmayı dener misin?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 9 Haziran 2020 #2 Epic Games üzerinden oyunu Ubisoft hesabınızı bağlamanız gerekir. Artı 0 Eksi
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 9 Haziran 2020 #3 uPlay'i açıp hesabına gir. uPlay'i açtıktan Epic'ten oyunu tekrar açmayı dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS H hazeIN Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #4 marcel'o dedi: UPlay'i açıp hesabına gir. UPlay'i açtıktan Epic'ten oyunu tekrar açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: UPlay'i açıp hesabına gir. UPlay'i açtıktan Epic'ten oyunu tekrar açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim.