Çözüldü Epic Games'ten BF1 revolution alınırsa EA'den alınan sürümle birleşir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G18
Intel Core i9 13980HX
Nvidia GeForce RTX 4070
32GB DDR5 4800MHz RAM
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba, EA'den BF1 almıştım. Sanırım revolution sürümünde tüm DLC'ler ve premium Pass varmış bu yüzden hazır indirimdeyken Epic Games üzerinde revolution sürümünü almak istiyorum. Zaten EA hesabı bağlanarak oynanıyor biliyorum ama alırsam Epic'ten ayrıca yüklemem gerekir mi yoksa yüklemeden halihazırda oynadığım oyuna diğer ekler gelir mi? Bir de dediğim gibi premium Pass revolution sürümünde mevcut mu?

Çözüm
Merhaba, EA'den BF1 almıştım. Sanırım revolution sürümünde tüm DLC'ler ve premium Pass varmış bu yüzden hazır indirimdeyken Epic Games üzerinde revolution sürümünü almak istiyorum. Zaten EA hesabı bağlanarak oynanıyor biliyorum ama alırsam Epic'ten ayrıca yüklemem gerekir mi yoksa yüklemeden halihazırda oynadığım oyuna diğer ekler gelir mi? Bir de dediğim gibi premium Pass revolution sürümünde mevcut mu?

Oyun EA'nın olduğu için Epic'ten indirme gibi bir durum yok. Daha önce oyunu alıp almamanız fark etmeksizin her türlü EA App üzerinden indiriyor ve oynuyorsunuz. Bazen Deluxe Edition işlenmeyebiliyor. İndirim döneminde Star Wars oyunlarından birini Deluxe Edition olanını almıştım fakat EA App'te normal versiyonu gözüküyordu. Revolution sürümünde Premium Pass mevcut.

Oyun EA'nın olduğu için Epic'ten indirme gibi bir durum yok. Daha önce oyunu alıp almamanız fark etmeksizin her türlü EA App üzerinden indiriyor ve oynuyorsunuz. Bazen Deluxe Edition işlenmeyebiliyor. İndirim döneminde Star Wars oyunlarından birini Deluxe Edition olanını almıştım fakat EA App'te normal versiyonu gözüküyordu. Revolution sürümünde Premium Pass mevcut.

Çözüm
Deluxe' ten kasıt tam nedir hocam öyle bir sürüm gözükmüyor bende. Ayrıca attığınız linkte "Select Platform" deyince Epic Games gözükmüyor.

Az önce Revolution sürümünü Epic Games'ten satın aldım. Aldıktan sonra Epic ve EA' i kapatıp yeniden girdim. Epic'ten oyunu başlattım, benden EA hesabımı bağlamamı istedi. Bağladım, oyuna girdim ve Premium Pass' e baktığımda sahipsin yazısıyla karşılaştım. Yani aktifleşti. Sırf süvaride mızrak olsun diye istiyordum açıkçası yanındakiler de ekstrası oldu. 😁 Cevabınız için çok teşekkürler hocam, çözüldü olarak işaretliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı