Epic Games'ten Blasphemous 2 alınır mı?

DENZONYY

Hectopat
Makaleler
1
Oyunun fiyatı Epic'te indirimde ve şu an 250 TL oyunu çok istiyorum. Steam'de 500 TL normalde oyunları Steam'den alıyorum ama Epic'te daha ucuz oluyorlar mesela geçen Cyberpunk aldım ama sanki crack indirmişim gibi bir his oluyor. Başarımlar olmadığı için sizce ne yapayım? Steam'de indirim bekleyeyim mi? Oyunu çok istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam mi Epic mi sorusunun cevabı kime niye gösteriş yapıyorsun?
Mantıklı cevabın varsa git Steam'den al yoksa Epic.

Kimseye gösteriş yaptığım yok sadece başarımları daha çok seviyorum ve kimse sorsan aynısını der Epic Games'ten oyunu alınca oyun seninmiş gibi hissetmiyosun çünkü başarım sistemi yok, yorum yapamıyosun, topluluk yok yok babam yok 250 TL evet daha ucuz ama indirim beklesem muhtemelen Steam'dede aynı fiyata düşecek sorduğum şey indirim bekleyip Steam'den mi alıyim yoksa beklemeden Epic'tenmi alıyim?

Steam mi Epic mi sorusunun cevabı kime niye gösteriş yapıyorsun?
Mantıklı cevabın varsa git Steam'den al yoksa Epic.

Üstelik Steam'de aldığımız başarımları sergileyebilmek çok güzel hissettiriyor bence.

Anlıyorum ne oynadığını veya başardığını insanların görmesini istediğin aşikar nedendir bilmem beni de hiç ilgilendirmez.
Siz Steam'den devam hocam.

Anlıyorum ne oynadığını veya başardığını insanların görmesini istediğin aşikar nedendir bilmem beni de hiç ilgilendirmez.
Siz Steam'den devam hocam.

İnsanların benim bir şeyimi görmesini istemiyorum bir şey başardığımıda söylemiyorum zaten sadece başarım toplamaya bir takıntım var diyelim hiçbir oyunun bütün başarımlarını toplamadan bırakmıyorum PS de aynı şekil platin kupaları toplama takıntım var sadece bende olan bir şey değil tatmin ediyor işte insanı ama Epic Games tende oyun bitirmişliğim ve almışlığım var Steam kadar olmasa da hatrısayılır bir para döktüm Epic'e. Bu arada insanlara bir şey gösterme isteğimin olduğunu söylemişsiniz Steam profilim gizli yani arkadaşlarım hariç kimse göremiyor neyi kime göstereceğim zaten 3 tane arkadaşım var.

Oyun Steam'de 15 dolar, indirime girdiğinde %50 ile 7.5 dolara düşüyor. O da zaten aşağı yukarı 250 liraya denk geliyor. Hatta ilk oyuna sahipsen iki oyunu da içeren bir bundle var, ekstra %10 indirimle 6.75 gibi bir fiyata düşüyor. Eğer acelen yoksa bekleyip Steam'den almak daha mantıklı.

Oyun Steam'de 15 dolar, indirime girdiğinde %50 ile 7.5 dolara düşüyor. O da zaten aşağı yukarı 250 liraya denk geliyor. Hatta ilk oyuna sahipsen iki oyunu da içeren bir bundle var, ekstra %10 indirimle 6.75 gibi bir fiyata düşüyor. Eğer acelen yoksa bekleyip Steam'den almak daha mantıklı.

Acelem yok ya indirime girdiğinde aynı fiyata düşer diyorsanız bekliyicem.

Steamdb'den kontrol ettim, yaz indiriminde ilk kez %50 indirim almış. Ondan önce iki sefer %40 indirim almış, bir sonraki indirimde de minimum %50 indirim alır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı