TheKewf Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Epic Games üzerinden Cyberpunk almak istiyorum fakat sizce Ultimate olarak alınır mı? 16 Mayıs indirimlerinde 600 lira bandında olacak gibi görünüyor.
Epic Games üzerinden Cyberpunk almak istiyorum fakat sizce Ultimate olarak alınır mı? 16 Mayıs indirimlerinde 600 lira bandında olacak gibi görünüyor.
Windysonn Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX950M i7-4720HQ 8GB Ram 512GB SSD Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #2 TheKewf dedi: Epic Games üzerinden Cyberpunk almak istiyorum fakat sizce Ultimate olarak alınır mı? 16 Mayıs indirimlerinde 600 lira bandında olacak gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... League of Legends oynamanızı tavsiye ederim.
TheKewf dedi: Epic Games üzerinden Cyberpunk almak istiyorum fakat sizce Ultimate olarak alınır mı? 16 Mayıs indirimlerinde 600 lira bandında olacak gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... League of Legends oynamanızı tavsiye ederim.
TheKewf Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Windysonn dedi: League of Legends oynamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yok sağolun otistik oyunlar oynamıyorum.
Windysonn dedi: League of Legends oynamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yok sağolun otistik oyunlar oynamıyorum.