HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #11 majoauditore dedi: Hasım değilim. Oyun değişmiyor dediniz ona cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Arkadas hic oynamadigini belirtti, her seneki sistemi anlattım.
majoauditore dedi: Hasım değilim. Oyun değişmiyor dediniz ona cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Arkadas hic oynamadigini belirtti, her seneki sistemi anlattım.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #12 HypeROG dedi: Öneride bulundum, hasım olmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... majoauditore dedi: Hasım değilim. Oyun değişmiyor dediniz ona cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Şimdi her sene yeni çıkıyor ya yine Online oynanmaya devam ediyor mu belirli bir süre boyunca.
HypeROG dedi: Öneride bulundum, hasım olmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... majoauditore dedi: Hasım değilim. Oyun değişmiyor dediniz ona cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Şimdi her sene yeni çıkıyor ya yine Online oynanmaya devam ediyor mu belirli bir süre boyunca.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 3 Nisan 2025 #13 Roxy1F dedi: Şimdi her sene yeni çıkıyor ya yine Online oynanmaya devam ediyor mu belirli bir süre boyunca. Genişletmek için tıkla... Evet devam ediyor. Hala FC 24 Ultimate Team oynayanlar var.
Roxy1F dedi: Şimdi her sene yeni çıkıyor ya yine Online oynanmaya devam ediyor mu belirli bir süre boyunca. Genişletmek için tıkla... Evet devam ediyor. Hala FC 24 Ultimate Team oynayanlar var.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #14 majoauditore dedi: Evet devam ediyor. Hala FC 24 Ultimate Team oynayanlar var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, bir de Epic'den önerebileceğin bir oyun var mı?
majoauditore dedi: Evet devam ediyor. Hala FC 24 Ultimate Team oynayanlar var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, bir de Epic'den önerebileceğin bir oyun var mı?
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 3 Nisan 2025 #15 Roxy1F dedi: Anladım teşekkürler, bir de Epic'den önerebileceğin bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Witcher 3. indirimdeyse 2. oyuna da bakılabilir.
Roxy1F dedi: Anladım teşekkürler, bir de Epic'den önerebileceğin bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Witcher 3. indirimdeyse 2. oyuna da bakılabilir.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #16 majoauditore dedi: Witcher 3. indirimdeyse 2. oyuna da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... İndirimde galiba ona da bakarım.
majoauditore dedi: Witcher 3. indirimdeyse 2. oyuna da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... İndirimde galiba ona da bakarım.
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #17 Roxy1F dedi: Anladım teşekkürler, bir de Epic'den önerebileceğin bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam amazon prime varsa chivalry II bedavaya geliyordu sanirim
Roxy1F dedi: Anladım teşekkürler, bir de Epic'den önerebileceğin bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam amazon prime varsa chivalry II bedavaya geliyordu sanirim
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #18 HypeROG dedi: Hocam Amazon Prime varsa Chivalry II bedavaya geliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef Amazon yok ama zaten Chivalry bir Amazon parası kadar indirimde.
HypeROG dedi: Hocam Amazon Prime varsa Chivalry II bedavaya geliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef Amazon yok ama zaten Chivalry bir Amazon parası kadar indirimde.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #19 Alınır. Güzel oyun.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #20 HypeROG dedi: Hocam Amazon Prime varsa Chivalry II bedavaya geliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Ya galiba God of War ile FC bir de Crysis alacağım.
HypeROG dedi: Hocam Amazon Prime varsa Chivalry II bedavaya geliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Ya galiba God of War ile FC bir de Crysis alacağım.