HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #21 Crysis şuan bilmiyorumda eskiden fena sarıyordu
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #22 HypeROG dedi: Crysis şu an bilmiyorumda eskiden fena sarıyordu. Genişletmek için tıkla... Ya ben oynamadım hiç de yorumlarda falan çok övdüklerini gördüm 2.serisi hatta ünlü bir yazar mı ne yapmış.
HypeROG dedi: Crysis şu an bilmiyorumda eskiden fena sarıyordu. Genişletmek için tıkla... Ya ben oynamadım hiç de yorumlarda falan çok övdüklerini gördüm 2.serisi hatta ünlü bir yazar mı ne yapmış.
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #23 Roxy1F dedi: Ya ben oynamadım hiç de yorumlarda falan çok övdüklerini gördüm 2.serisi hatta ünlü bir yazar mı ne yapmış. Genişletmek için tıkla... Yarı Alman Yarı Türk yapımı bir oyun, ama kitlesi kalmadı
Roxy1F dedi: Ya ben oynamadım hiç de yorumlarda falan çok övdüklerini gördüm 2.serisi hatta ünlü bir yazar mı ne yapmış. Genişletmek için tıkla... Yarı Alman Yarı Türk yapımı bir oyun, ama kitlesi kalmadı
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 3 Nisan 2025 #24 HypeROG dedi: Yarı alman yarı Türk yapımı bir oyun, ama kitlesi kalmadı. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorumda zaten ucuz alayım oynarım en kötü zamanımızdan gider. HypeROG dedi: Yarı alman yarı Türk yapımı bir oyun, ama kitlesi kalmadı. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.
HypeROG dedi: Yarı alman yarı Türk yapımı bir oyun, ama kitlesi kalmadı. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorumda zaten ucuz alayım oynarım en kötü zamanımızdan gider. HypeROG dedi: Yarı alman yarı Türk yapımı bir oyun, ama kitlesi kalmadı. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.