Epic Games'ten GTA 5 almak mantıklı mı?

Captan.Max

Centipat
Yer
Turkey/İstanbul
Merhaba, Epic Games'te GTA 5, indirimlerle birlikte 184 liraya düşüyor. Sizce alınır mı? Ücretsiz olma ihtimali var mı ileride?

Not: Eğer alırsam, Steam'deki GTA 5'i nasıl aktarırım? GTA 5'i tekrar indirmek istemiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    185,9 KB · Görüntüleme: 51
Ücretsiz olma ihtimali bence artık yok.
Eğer alırsam, Steam'deki GTA 5'i nasıl aktarırım? GTA 5'i tekrar indirmek istemiyorum.
Epic Games'te bir kere indirmeyi başlatın, ardından Epic Games'i kapatın ve Steam'deki dosyaları Epic Games'in indirme yaptığı yere atın dosyaları algılayıp doğrulama yapacaktır hepsini de indirmez.

Tabii aynı Social Club hesabına bağlamaya çalışın yoksa Cloud kayıtları gidebilir. Konuyla alakasız olacak belki ama neden Steam'de varken Epic Games'ten de almak istiyorsunuz :D

Steam hesabı buldum internetten herkes girip çıkıyor social Store giremiyordum şifreyi bilmediğim için kendim almak istedim Steam'deki GTA 5'i boşa indirdim yani.

Satın aldım artık. Bakalım dosyalar olacak mı?

Ücretsiz olma ihtimali bence artık yok.

Epic Games'te bir kere indirmeyi başlatın, ardından Epic Games'i kapatın ve Steam'deki dosyaları Epic Games'in indirme yaptığı yere atın dosyaları algılayıp doğrulama yapacaktır hepsini de indirmez.

Dosya aktarmayı da başardım 5GB'lık gibi bir dosya indiriyor şu an bittiğinde açılır herhalde senin sayende 1 gün beklemekten kurtuldum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    763,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Hocam şu an indiriyor mesela 12 GB indirecek 12 GB dolduğunda 15GB oluyor devam ediyor indirme bu indirmeye devam mı edecek.
Aynı olayı Rocket League'de yapmıştım hiç sizinki gibi olmamıştı, direkt aynı dosyalar ile devam ettim. Oyun dosyalarını indirdiği klasörü yanlış bulmuş olabilir misiniz?

Aynı olayı Rocket League'de yapmıştım hiç sizinki gibi olmamıştı, direkt aynı dosyalar ile devam ettim. Oyun dosyalarını indirdiği klasörü yanlış bulmuş olabilir misiniz?

16 GB indirmenin sonucu oyun açıldı hikaye modunda rahatça oynuyorum artık oyun dosyalarını aktarmak işe yarıyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı