Epic Games'te bir kere indirmeyi başlatın, ardından Epic Games'i kapatın ve Steam'deki dosyaları Epic Games'in indirme yaptığı yere atın dosyaları algılayıp doğrulama yapacaktır hepsini de indirmez.Eğer alırsam, Steam'deki GTA 5'i nasıl aktarırım? GTA 5'i tekrar indirmek istemiyorum.
Ücretsiz olma ihtimali bence artık yok.
Epic Games'te bir kere indirmeyi başlatın, ardından Epic Games'i kapatın ve Steam'deki dosyaları Epic Games'in indirme yaptığı yere atın dosyaları algılayıp doğrulama yapacaktır hepsini de indirmez.
Tabii aynı Social Club hesabına bağlamaya çalışın yoksa Cloud kayıtları gidebilir. Konuyla alakasız olacak belki ama neden Steam'de varken Epic Games'ten de almak istiyorsunuzTeşekkürler deneyeceğim o zaman alıyorum.
Tabii aynı Social Club hesabına bağlamaya çalışın yoksa Cloud kayıtları gidebilir. Konuyla alakasız olacak belki ama neden Steam'de varken Epic Games'ten de almak istiyorsunuz![]()
Ücretsiz olma ihtimali bence artık yok.
Epic Games'te bir kere indirmeyi başlatın, ardından Epic Games'i kapatın ve Steam'deki dosyaları Epic Games'in indirme yaptığı yere atın dosyaları algılayıp doğrulama yapacaktır hepsini de indirmez.
Rica ederim ne demekDosya aktarmayı da başardım 5GB'lık gibi bir soya indiriyor şu an bittiğinde açılır herhalde senin sayende 1 gün beklemekten kurtuldum.
Rica ederim ne demek![]()
Aynı olayı Rocket League'de yapmıştım hiç sizinki gibi olmamıştı, direkt aynı dosyalar ile devam ettim. Oyun dosyalarını indirdiği klasörü yanlış bulmuş olabilir misiniz?Hocam şu an indiriyor mesela 12 GB indirecek 12 GB dolduğunda 15GB oluyor devam ediyor indirme bu indirmeye devam mı edecek.
Aynı olayı Rocket League'de yapmıştım hiç sizinki gibi olmamıştı, direkt aynı dosyalar ile devam ettim. Oyun dosyalarını indirdiği klasörü yanlış bulmuş olabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.