F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Steamde 25 Euro güncel olarak 859 lira. Epicte ise premium olarak 359 lira. Arkadaslarimin çoğunda Steam üzerinden olduğu için bende steamden alayım diyorum ama çok fark var. İndirim 3 4 gün sonra bitecek sizce almalı mıyım?
Steamde 25 Euro güncel olarak 859 lira. Epicte ise premium olarak 359 lira. Arkadaslarimin çoğunda Steam üzerinden olduğu için bende steamden alayım diyorum ama çok fark var. İndirim 3 4 gün sonra bitecek sizce almalı mıyım?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.763 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 27 Ekim 2024 #2 Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur.
Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.534 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Zaten rockstar games launcher üzerinden giriş yapacağın için steamdeki arkadaşlarınla oynayabilirsin. O yüzden alıp almamak sana kalmış.
Zaten rockstar games launcher üzerinden giriş yapacağın için steamdeki arkadaşlarınla oynayabilirsin. O yüzden alıp almamak sana kalmış.
mrklausx Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 S.Ganacci dedi: Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyordum ancak yılbaşını bekleyeceğim.
S.Ganacci dedi: Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyordum ancak yılbaşını bekleyeceğim.
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 27 Ekim 2024 #5 S.Ganacci dedi: Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur. Genişletmek için tıkla... Şu an aktif şekilde Cadılar Bayramı var zaten GTA 5 düşmedi
S.Ganacci dedi: Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur. Genişletmek için tıkla... Şu an aktif şekilde Cadılar Bayramı var zaten GTA 5 düşmedi
darksouls9 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #6 S.Ganacci dedi: Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur. Genişletmek için tıkla... bedava? https://emojigraph.org/tr/face-with-raised-eyebrow/
S.Ganacci dedi: Bedava iken keşke alsaydınız şu an para verilip değer mi emin olamadım. Ama cadılar bayramını bekleyin belki o zaman ücretsiz olur. Genişletmek için tıkla... bedava? https://emojigraph.org/tr/face-with-raised-eyebrow/