ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.926 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Server buldum Türk bir tane. Ama bağlanamıyorum IP yazıp girmem lazım ama olmuyor bir türlü bulamadım. İlk kez oynuyorum yardımcı olabilir misiniz?
Server buldum Türk bir tane. Ama bağlanamıyorum IP yazıp girmem lazım ama olmuyor bir türlü bulamadım. İlk kez oynuyorum yardımcı olabilir misiniz?
xQuatro Zeptopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 ATA 1881 dedi: Server buldum Türk bir tane. Ama bağlanamıyorum IP yazıp girmem lazım ama olmuyor bir türlü bulamadım. İlk kez oynuyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cevap bulabildin mi kanka? Aynı soruyu araştırıyorum ben de.
ATA 1881 dedi: Server buldum Türk bir tane. Ama bağlanamıyorum IP yazıp girmem lazım ama olmuyor bir türlü bulamadım. İlk kez oynuyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cevap bulabildin mi kanka? Aynı soruyu araştırıyorum ben de.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.926 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 xQuatro dedi: Cevap bulabildin mi kanka? Aynı soruyu araştırıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Maalesef .
xQuatro dedi: Cevap bulabildin mi kanka? Aynı soruyu araştırıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Maalesef .