focusblack01 Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de?
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Genişletmek için tıkla... Bence artık böyle ucuz bir indirim gelmez, ama bana kalırsa alınmaz.
focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Genişletmek için tıkla... Bence artık böyle ucuz bir indirim gelmez, ama bana kalırsa alınmaz.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2024 #3 focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam. Sorunlu denmesinin sebebini anlamadım. Günümüz şartlarında neredeyse herkes (Türkiye'de) Epic'den alıyor oyunu. Hatta bir ara ücretsiz verildi o zaman bile sorunlu diyen duymadım.
focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam. Sorunlu denmesinin sebebini anlamadım. Günümüz şartlarında neredeyse herkes (Türkiye'de) Epic'den alıyor oyunu. Hatta bir ara ücretsiz verildi o zaman bile sorunlu diyen duymadım.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Genişletmek için tıkla... Hem Steam de hem de Epic Games'te uzun süre GTA 5 oynadım bir fark göremedim.
focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steam'de? Genişletmek için tıkla... Hem Steam de hem de Epic Games'te uzun süre GTA 5 oynadım bir fark göremedim.
TYG16 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 640 Çözümler 1 13 Haziran 2024 #5 focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steams Genişletmek için tıkla... Steam yaz indirimlerinde girer muhtemelen Epic'te indirim bitti diye biliyorum 27 Haziran da başlıyor Steam indirimleri girebilir
focusblack01 dedi: Epic Games sorunlu diyorlar Steam'e göre, sizce alınır mı? Ve indirime girerse ne zaman girer Steams Genişletmek için tıkla... Steam yaz indirimlerinde girer muhtemelen Epic'te indirim bitti diye biliyorum 27 Haziran da başlıyor Steam indirimleri girebilir
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.861 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #6 Ben Epic'ten bedavaya almıştım. Sorun yok.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.301 Makaleler 7 Çözümler 163 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #7 Epic Games launcher konusunda daha hantal ama öyle büyük bir sorunu yok. Koleksiyon olarak Steam takıntınız yoksa Epic Games'ten alınır.
Epic Games launcher konusunda daha hantal ama öyle büyük bir sorunu yok. Koleksiyon olarak Steam takıntınız yoksa Epic Games'ten alınır.